Fortrans pulbere

Fortrans pulbere

38,77 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Fortrans pulbere

Prospect

Fortrans pulbere


Macrogol 4000 64 g/plic; sulfat de sodiu anhidru 5,7 g/plic; excipient (zaharinat de sodiu, arome) q.s.p. 1 plic 74 g.

Indicatii


Pregatirea colonului pentru explorarile endoscopice si radiologice ale colonului, chirurgia colonului. Asigura o pregatire rapida si comoda, fiind lipsit de toxicitate si având toleranta excelenta.

Administrarea orala a solutiei produce lavajul intestinal, asigurând vacuitatea colonului. Continutul de electroliti al solutiei nu produce schimburi electrolitice intestin-plasma. Macrogolul 4 000 este nedegradabil, nemetabolizabil de flora intestinala, neabsorbabil din intestin si nu modifica parametrii biologici.

Contraindicatii


Alterari grave ale starii generale (deshidratare, insuficienta cardiaca severa); afectiuni ale colonului, însotite de fragilitatea mucoasei; ileus/ocluzie intestinala.

Reactii Adverse


Greturi, varsaturi semnalate la debutul administrarii, rare si rapid reversibile; senzatie de balonare.

Mod de Administrare


Administrarea orala cu pâna la 3 ore înaintea interventiei. Continutul fiecarui plic se dizolva într-un litru de apa. Se administreaza 3-4 litri solutie Fortrans în seara ce preceda explorarea, sau fractionat seara si dimineata. Administrarea fractionata creste acceptabilitatea si cantitatea ingerata.

Observatii


Acest medicament se elibereaza in farmacie pe baza de prescriptie medicala.


Livrarea Fortrans pulbere produs de Beaufour Ipsen,Franta se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Fortrans pulbere produs de Beaufour Ipsen,Franta are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Fortrans pulbere.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie