Flaxilip

Flaxilip

71,40 lei 78,40 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Flaxilip

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Fiecare capsula de FLAXILIP contine:

- Pudra deshidratata de Allium Sativum 200 mg

- Extract de Commiphora Mukul 100 mg

- Ulei de Linum Usitatissimum 700 mg

- Extract de Trigonella Foenumgraecum 10 mg

Excipienti: ulei de soia.

Allium Sativum

Dintre proprietatile farmacologice ale Allium Sativum documentate in vitro si in vivo se pot mentiona cele antihypertensive, antiaterogene, fibrinolitice, antioxidante, scaderea lipidelor, anticarcinogenice, imunomodulatoare si antimicrobiene.

Allium Sativum si compusii sai pe baza de sulf inhiba sinteza colesterolului la nivelul ficatului. Mecanismele de actiune anticolesterolemianta includ inhibarea activitatii hidroximetilglutaril-Coenzimei A reductazei (HMG-CoA) si a altor enzime precum lanosterol-14-demetilaza, implicate in biosinteza de cholesterol. Extractul de Allium Sativum si constituentii sai S alilcisteina, dialil trisulfid si disulfid inhiba squalen mono-oxigenaza, o enzima cu rol catalitic in biosinteza hepatica a colesterolului. Ingediente din Allium Sativum, S-allylcisteina, S propilcisteina si S-etilcisteina inhiba biosinteza trigliceridelor prin reducerea sintezei de acizi grasi.

Dintre mecanismele de actiune antiagreganta a Allium Sativum, se pot enumera inhibarea sintezei de tromboxan prin inhibarea ciclooxigenazei si lipoxigenazei; inhibarea activitatii fosfolipazei membranare si incorporarea acidului arahidonic in fosfolipidele membranare plachetare; mobilizarea intraplachetara a calciului.

Compusii prezenti in Allium Sativum au rol antioxidant. Ei inhiba formarea radicalilor liberi si protejeaza lipoproteinele cu densitate mica fata de oxidarea produsa de radicalii liberi.

Commiphora Mukul

Commiphora Mukul are proprietati hipocolesterolemiante, hipolipidemice si antiaterosclerotice.

Linum Usitatissimum

Uleiul de Linum Usitatissimum este o sursa bogata de acid alfa-linoleic. Dieta bogata in acid alfa-linoleic este asociata cu un risc scazut de boala coronariana si mai multe tipuri de cancer.

Acidul alfa-linoleic continut in Linum Usitatissimum este metabolizat in acid eicosopentaenoic (EPA), precursor al prostaglandinelor din seria 3, leucotrienelor din seria 5 si tromboxanilor din seria 3. Eicosanoizii au proprietati antiinflamatorii si antiaterogene. Incorporarea acidului alfa-linoleic din Linum Usitatissimum, precum si a metabolitilor sai in membrana celulara are rol in activitatile antiinflamatoare, antiproliferative si de inhibare a agregarii plachetare.

Uleiul de Linum Usitatissimum este indicat in hiperlipedemie, reducerea tensiunii arteriale, scaderea agregarii plachetare, prevenirea accidentelor vasculare cerebrale.

Trigonella Foenumgraecum

Dintre constituentii din Trigonella Foenumgraecum se pot mentiona: saponinele, flavonoide, vitamine (in special A, B1 si C) si minerale ( in principal calciu si fier). Trigonella Foenumgraecum scade glicemia si colesterolemia.Cutie cu 60 de capsule.

Mod de Administrare


Administrare orala: 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. Capsulele se inghit intregi cu un pahar de apa.

Indicatii


Flaxilip este un supliment alimentar care contine extracte din plantele: Allium Sativum, Commiphora Mukul, Linum Usitatissimum si Trigonella Foenumgraecum indicat in:
tulburari asociate hiperlipidemiei, hipercolesterolemie, boala coronariana , tulburari cardiace asociate aterosclerozei.
Livrarea Flaxilip produs de Wave Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Flaxilip produs de Wave Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Flaxilip.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !