FERRODEP SIROP 150 ML

FERRODEP SIROP 150 ML

 • Produsul este La comanda
 • Producator: DR. PHYTO
64,61 lei
 • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

FERRODEP SIROP 150 ML

Descrierea produsului

Indicat în

 • Prevenția și corectarea anemiei feriprive
 • Corectarea carențelor nutriționale
 • Perioada de creștere și dezvoltare a copilului

Administrare

Prevenția carențelor de fier:
 • Sugari 6 luni-1 an: 5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală
 • Copii 1-7 ani: 7,5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală
 • Copii 7-12 ani: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau conform recomandării medicului
Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni. 
Corectarea deficitului de fier:
 • Sugari 6 luni-1 an: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală
 • Copii 1-7 ani: 15 ml o dată pe zi, înainte de masa principală
 • Copii 7-12 ani: 20 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau la recomandarea medicului

Compoziție

Fe-P80E – pirofosfat de fier microîncapsulat, Pido-Zinc®, cupru, vitamine C, B2, B6, B12, acid folic.

FERRODEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză.

Fe-P80E

Este un pirofosfat de fier micronizat până la atingerea dimensiunii de particule fine, mai mici decât în pirofosfatul obișnuit, și dispersabil, amestecat cu emulgatori (esteri poliglicerici ai acizilor grași, P-80E), pentru a preveni reaglomerarea și precipitarea. Astfel, se asigură o biodisponibilitate crescută și o cantitate de fier constantă la fiecare administrare. În plus, nu provoacă iritații, nu lasă gust neplăcut și este absorbit lent în intestinul subțire.
Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

Vitamina C

Este implicată în procesul de absorbție, transport și depozitare a fierului. Are un rol important în absorbția fierului la nivel intestinal transformând fierul feric în forma lui feroasă, astfel producând un complex ușor absorbabil fier-acid ascorbic. Stimulează sinteza feritinei și ajută la depozitarea fierului în celule.

Cuprul

Are proprietăți antioxidante și imunostimulatoare. Întrucât aportul de fier și zinc poate reduce cantitatea de cupru, este nevoie ca acest mineral să fie integrat corespunzător: un aport adecvat de cupru este necesar pentru metabolismul normal al fierului și pentru formarea de globule roșii

Pido-Zinc®

Mineral cu acțiune imunomodulatoare și antiradicală. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a metabolismului micro- și macronutrienților, susține în mod natural funcția cognitivă și vederea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară.
Pidolatele sunt săruri ale acidului pidolic, un aminoacid prezent în mod natural în diferite țesuturi cu importante funcții fiziologice, printre care creșterea disponibilității mineralului pe care îl transportă. Pido-Zinc® asigură biodisponibilitate și toleranță crescute.

Vitaminele din grupa B (B2, B6, B12) și acidul folic

Vitamina B2 contribuie la creșterea capacității de a lega fierul și cantității de feritină serică. Are rol antioxidant și în producerea de energie. B6 participă la maturarea globulelor roșii și contribuie la menținerea funcției imunitare normale. Vitamina B12 este implicată în producția de globule roșii, în funcția neurologică și în menținerea unui status nutrițional bun pentru sistemul imunitar. B12 activează acidul folic: fundamental în a preveni alterarea globulelor roșii din sângeInformatii nutritionale

Ingrediente activeSugari 6 luni-1 anCopii 1-7 aniCopii 7-12 ani
5 ml7,5 ml10 ml
Fier6,5 mg9,75 mg13 mg
Zinc4 mg6 mg8 mg
Cupru0,35 mg0,53 mg0,7 mg
Vitamina C32,5 mg48,75 mg65 mg
Vitamina B20,5 mg0,75 mg1 mg
Vitamina B60,45 mg0,68 mg0,9 mg
Acid folic130 mcg195 mcg260 mcg
Vitamina B120,8 mcg1,2 mcg1,6 mcg
Livrarea FERRODEP SIROP 150 ML produs de DR. PHYTO se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului FERRODEP SIROP 150 ML produs de DR. PHYTO are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului FERRODEP SIROP 150 ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !