Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon

Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon

  • Produsul este La comanda
  • Producator: GEDEON
11,50 lei 15,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon

Descrierea produsului

Mod de Prezentare


Fasconal este analgezic si antipiretic prin acidul acetilsalicilic si fenacetina, analgezic prin codeina; sedativ prin fenobarbital, stimulant psihomotor slab si antimigrenos prin cafeina.Indicat pentru Cefalee, nevralgii, mialgii, stari febrile, gripa, durere postoperatorie si reumatica.


Contraindicatii


Alergie sau intoleranta la una din componente, intoleranta gastrica, porfirii hepatice; prudenta la renali, hepatici, anemici, in stari hemoragice si in conditii de hipoxie; se va evita in ultima luna a sarcinii si la copiii mici. Prudenta cand se asociaza cu anticoagulante cumarinice (risc de hemoragii) si cu sulfamide hipoglicemiante (risc de hipoglicemie). Codeina continuta figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi).

Efecte Adverse


Eruptii cutanate alergice, fenomene de iritatie a mucoasei digestive si microhemoragii (prin acidul acetilsalicilic); administrarea prelungita de doze mari poate fi cauza de leziuni renale, leziuni hepatice si methemoglobinemie (prin fenacetina); constipatie, rareori dependenta (prin codeina).

Mod de Administrare


Cate 1 comprimat la nevoie, max 4 comprimate/zi.

Cutie 10 cpr filmate
Livrarea Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon produs de GEDEON se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon produs de GEDEON are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Fasconal Pro x 10 cpr , Gedeon.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !