Epicogel suspensie

Epicogel suspensie

  • Produsul este La comanda
  • Producator: EIPICO
19.90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Epicogel suspensie

Descrierea produsului

Ambalare


Flacon cu 125 ml.

Compozitie


Fiecare 5 ml contin: hidroxid de aluminiu gel: 405 mg; hidroxid de magneziu: 100 mg; dimeticon: 125 mg.

Indicatii


Epicogelul este indicat in urmatoarele afectiuni: ulcer gastric, ulcer duodenal, esofagita de reflux, gastrita, hernie hiatala, flatulenta, dispepsie.
Epicogel suspensie are un gust placut si o formula echilibrata asigurand remarcabile proprietati antiacide si antiflatulente precum si o motilitate intestinala normala. Hidroxidul de magneziu si hidroxidul de aluminiu gel previn si calmeaza durerile in cazul ulcerului gastric, ulcerului duodenal, esofagitei si gastritei prin neutralizarea acidului clorhidric din sucul gastric. Mucoasa gastrica este astfel protejata de actiunea acidului clorhidric si pepsinei. Hidroxidul de aluminiu disperseaza dimeticona, astfel incat aceasta formeaza un strat protector la nivelul mucoasei gastrice si exercita un efect antispumant, prin reducerea tensiunii superficiale a bulelor de aer, facand posibila transformarea lor in bule mai mari, usor de eliminat. Distensia abdominala si dispepisa vor fi astfel reduse. Efectul constipant al hidroxidului de aluminiu gel este anulat de hidroxidul de magneziu.


Interactiuni si Precautii


Epicogel intarzie absorbtia izoniazidei, tetraciclinelor, chinidinei, indometacinului, furosemidului, barbituricelor si digoxinului.

Mod de Administrare


Posologia este de 1-2 lingurite de 4 ori pe zi, intre mesele principale sau dupa mese si seara inainte de culcare.


Livrarea Epicogel suspensie produs de EIPICO se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Epicogel suspensie produs de EIPICO are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Epicogel suspensie.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie