Enzimogen 10cpr

Enzimogen 10cpr

13,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Enzimogen 10cpr

Descrierea produsului

Enzimogen 10cpr

Enzimogen este unul dintre cele mai complete produse pentru imbunatatirea digestiei si eliminarea simptomelor neplacute ce apar ca urmare a unor asocieri alimentare nepotrivite, excese alimentare ocazionale(grasimi, prajeli, tocaturi) sau a deficitului de secretii enzimatice de la nivel digestiv. Acest supliment complex de enzime este indicat pentru uz ocazional sau de lunga durata, asa cum este necesar in cazul instalarii diverselor afectiuni digestive. Enzimogen este pachetul de enzime complet care reuseste sa acopere aproape orice cauza a digestiei deficitare si sa redea confortul digestiv. Enzimogen aduce un pachet complet de enzime care actioneaza in toate etapele digestiei si asupra tuturor componentelor alimentare: proteine, lipide, carbohidrati. Pentru a asigura eliminarea disconfortului abdominal produs de o digestie incorecta este nevoie de o paleta largă de compusi care sa poata actiona indiferent de cauza. De exemplu, pepsinele controleaza degradarea proteinelor, amilaza, lipaza, betaina si proteaza sunt responsabile de digestia carbohidratilor, grasimilor dar si a proteinelor. Extractul de pancreatina suplineste deficitul de enzime pancreatice, papaina (obtinuta din fructul de Papaya) si bromelaina ajuta la descompunerea proteinelor.  Extractul din bila de bou suplineste secretia biliara, contribuie la emulsionarea si digestia lipidelor si a vitaminelor liposolubile.  Celulaza are rolul de a descompune fibrele alimentare.

  • poate fi folosit ocazional sau habitual
  • in situatii de indigestii, balonari, disconfort abdominal, constipatie

  • pentru suportul functionarii optime a tuturor etapelor digestiei

  • asigura suplimentul de enzime necesar digestiei tuturor componentelor alimentare majore: proteine, lipide, carbohidrati

Pentru doza zilnica de doua capsule: Proteaza 200mg. Alfa amilaza 200mg.  Betaina (Betaina clorhidrica) 152 mg.;  Pancreatina extract 3:1 100 mg.  Pepsina 100mg. Bromelaina (150 GDU/g.) 100mg. Papaina (2000 USP/mg.) 100mg. Extract din bila de bou 60 mg. Lipaza (1000 LU/g) 50 mg. Celulaza 20 mg.

Recomandat:

  • in cazul unor asocieri alimentare nepotrivite

  • in urma excesului alimentar

  • persoanelor cu deficit de enzime

  • persoanelor cu o digestie deficitară

  • pentru normalizarea tranzitului intestinal

ADMINISTRARE

Se administreaza la nevoie, 1-2 cpr./zi, dupa mese.Livrarea Enzimogen 10cpr produs de Rotta Natura S.A. se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Enzimogen 10cpr produs de Rotta Natura S.A. are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Enzimogen 10cpr.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie