Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml

Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml

37,60 lei 40,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml

Descrierea produsului

Indicatii


Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml este constituit din fermenti lactici vii de origine umana,anume selectati si caracterizati de o puternica vitalitate si aderenta ,capabili sa reechilibreze rapid compozitia florei intestinale.
Enterolactis contine Lactobacillus casei DG,un lactobacil depus la Institutul Pasteur din Paris si protejat de brevetul nr.I-1572CNCM,rezultat al cercetarii Sofar.

Particularitatea tulpinei L.casei DG caracterizeaza Enterolactis ca fiind un probiotic autentic ,adica un microorganism viu,vital si stabil ,capabil sa restabileasca efectiv si in siguranta nivelul fiziologic al florei enterice alterate din cele mai diverse cauze.

Principalele caracteristici ale Lactobacillus casei DG:

este de origine umana(specific speciei)si,deci ,lipsit de toxicitate;
este stabil la pH-ul gastric si la sarurile biliare:conditie fundamentala pentru a ajunge in intestin in conditii de vitalitatein urma administrarii pe cale orala;
prezinta o capacitate speciala de a adera la celulele mucoasei intestinale ,premisa indispensabila pentru o buna colonizare;
prezinta o mare capacitate de crestere;
este rezistent la liofilizare,garantand un produs final cu un continut ridicat de microorganisme vii;
este stabil in timp,astfel incat nu necesita modalitati speciale de pastrare;

Lactobacillus casei DG ,continut in Enterolactis Baby,este deci capabil sa restabileasca efectiv echilibrul microbian intestinal si sa exercite un rol important prin formarea unei bariere eficiente de protectie impotriva agentilor patogeni,impiedicand deci dezvoltarea bacteriilor cu potential nociv.

Acest rezultat este obtinut si gratie continutului ridicat de celule vii de Lactobacillus casei DG in fiecare doza:NU MAI PUTIN DE 1 MILIARD IN 9 PICATURI.

Produsul,fiind complet lipsit de gluten ,poate fi utilizat fara probleme si de catre persoanele care sufera de celiachie.

Recomandari :
Enterolactis,ca FERMENT PROBIOTIC perfect pentru a coloniza in mod adecvat lumenul intestinal,poate avea o gama larga de aplicatii terapeutice in caz de functionare intestinala alterata.
Enterolactis s-a dovedit a fi un pretios adjuvant in reechilibrarea florei microbiene intestinale alterate in caz de dismicrobisme intestinale datorate terapiei cu antibiotice ,care se prezinta,in general,cu diaree si balonare abdominala.

Mod de administrare:
cate 9 picaturi ,o data sau de 2 ori pe zi.
Cura se continua pe parcursul a 15-30 de zile,in functie de necesitati ;in dozele indicate mai sus,produsul se poate administra ciclic.
Picaturile se pot aplica fie direct pe limba,fie amestecate cu un lichid rece sau abia caldut.
In caz de administrare concomitenta cu antibiotice,Enterolactis se administreaza la peste 3 ore de la antibiotic.


Livrarea Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml produs de Sofar Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml produs de Sofar Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Enterolactis Baby Picaturi cu gust de biscuit x10 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie