Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce

Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Hilcon
69,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce

Descrierea produsului

Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce. Blister cu 4 capsule.

Previne ejacularea precoce si imbunatateste calitatea actului sexual.
Administrare facila si efecte imediate.
Ejacontrol contra ejacularii precoce: EjaControl este un produs 100% natural din plante medicinale si vitamine.
Ejacontrol echilibreaza nivelul neurotransmitatorilor care sunt responsabili pentru ejaculare, evitand astfel ejacularea precoce.
Are efect imediat datorita extractelor superconcentrate din cele mai valoroase plante.
Nu cauzeaza dependenta, nu este nevoie de tratament, se foloseste ocazional, doar la nevoie. Nu are efecte secundare.
Se administreaza cu 30-60 de minute inainte de activitate sexuala.
Calitatile benefice pot sa dureze pana la 2-3 zile: control asupra ejacularii, partide de sex de lunga durata, ejaculari puternice, satisfactie maxima.

Blister cu 4 capsule.

Compozitie


Extractul din Passiflora
Floarea-suferinţei a fost folosit tradiţional pentru eliminarea nervozităţii şi contracţiei gastro-intestinale. În câteva cuvinte, efectele florii-suferinţei erau cunoscute în primul rând pentru acţiunea asupra sistemului nervos, mai ales în cazul anxietăţii cauzat de stress şi muncă excesivă. Ani întregi cercetătorii plantei au fost de părere că o anumită grupă de alcaloizi sunt ingredientele active al florii suferinţei. Totuşi, studii recente arătă că flavonozi, ingredientul de bază al florii-suferinţei, sunt responsabili pentru efectul de relaxare şi tratare a anxietăţii. Farmacopeele europene recomandă produsele pe bază de floarea-suferinţei în primul rând pentru tratamentele contra anxietate.
Griffonia Simplicifolia
Extractul din seminţe de Griffonia Simplicifolia (5-HTP sau 5-hidroxytriptofan) este un extract dintr-o plantă naturală, care se regăseşte în Africa de Vest. 5-HTP este precursorul metabolic direct al serotoninei şi joacă un rol important în producerea melatoninei. Serotonina este o substanţă chimică importantă, care este responsabilă pentru buna dispoziţie, atitudine, poftă şi somn. 5- HTP este un supliment natural care în creierul uman se transformă în serotonină. Acest lucru se întâmplă fără inhibitorii ai monoamin-oxidazei (MAO) şi fără efectele secundare ale altor medicamente anti-depresie, ca şi Prozac şi Zoloft, care aparţin unei grupe de medicamente cunoscute ca inhibitori selectivi pe bază de serotonină. Aceste medicamente influenţează nivelul serotoninei prin blocarea neutralizării lor, care creşte în mod indirect nivelul serotoninei, cauzând astfel deficienţe celulare. Spre deosebire de medicamentele menţionate mai sus, serotonina obţinuta din Griffonia nu se depune pe sistemul nervos, unde poate să se acumuleze şi să dea naştere unor efecte secundare. Surplusul se dizolvă şi este eliminat de organism. Crescând nivelul serotoninei prin produsele din plante medicinale naturale, cum ar fi şi Graffiti-ul, se imită efectele inhibitorilor pe bază de serotonină, fără efecte secundare adverse. Produsele secundare importante, de obicei asociate cu inhibitorii pe bază de serotonină selectivă, amână ejacularea şi producerea orgasmului. Au fost raportate probleme în privinţa dorinţei sexuale (libido) şi a erecţiei, totuşi asocierea directă cu folosirea inhibitorilor pe bază de serotonină selectivă nu s a arătat în mod consistent.
Cistanche fruit
Extractul de fructe de Cistanche, planta medicinală chinezească "Rou Cong-rong" (Herba Cistanchis) este un medicament foarte des folosit de medicina tradiţională chinezească, care se foloseşte pentru întărirea funcţiei rinichilor, în mod special pentru funcţia organului sexual în tratamentul impotenţiei, în tratamentul ejaculării premature, şi pentru sterilitate.
Vitamina B6
Vitamina B6 conţine: Piridoxin, piridoxal şi piridoxamin, şi esterul lor fosfat. Forma coenzimei, active din punct de vedere metabolic aflată in vitamina B6 este piridoxal-5-fosfat. Cercetările efectuate pe animale arată că lipsa vitaminei B6 duce la dezvoltarea hipertensiunii, care se normalizează prin administrarea vitaminei B6 în 24 de ore. Lipsa vitaminei B6 apare la 79% la oamenii depresivi (în comparţie cu 29% la alţi oameni). Se pare că lipsa vitaminei B6 împiedică celulele nervoase să creeze cantitatea corespunzătoare de serotonină şi a altor substanţe chimice vitale pentru funcţionarea normală a sistemului nervos; fapt care poate avea ca rezultat insomnie, depresie, iritabilitate şi nervozitate. Lipsa vitaminei B6 poate împiedica formarea neuronilor transmiţători. Vitamina B6 este o coenzima necesară pentru transformarea amino acizililor numite tryptophan în serotonină si fenilalanină totodată a tirozinei în norepihenphrine. Aceşti neuroni transmiţători sunt asociaţi în întregime cu depresia. Suplimentarea vitaminei B6 are ca efect de obicei îmbunătăţirea stării de spirit.
Acidul folic
Acidul folic este o vitamină solubilă în apă, care aparţine familiei B-complex. Vitamina B lucrează cel mai bine în „echipă”, tocmai de aceea este recomanadat să se ia un supliment B complex, decât vitamine B6 individual. Într-un studiu publicat recent, efectuat asupra a 127 de pacienţi care au fost trataţi cu Prozac, şi în plus au primit ori placebo ori 500 de mg de acid folic, s-a observat o îmbunătăţire semnificativă la grupa tratată cu acid folic faţă de cealaltă grupă, care a fost tratată cu placebo. Studiile ulterioare au arătat, că acidul folic poate să contribuie la o mai bună calitate şi cantitate a spermei, şi de aceea poate să ajute la conceperea unor copii mai sănătoşi.


Livrarea Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce produs de Hilcon se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce produs de Hilcon are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ejacontrol capsule contra ejacularii precoce.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Dragon Power Dragon Power

128,70 lei

Penis XL Penis XL

99,00 lei 110,00 lei

Maxro Forte x 10cps Maxro Forte x 10cps

163,00 lei

1-Top 1-Top

43,50 lei 57,50 lei

VigRX x 60 tb VigRX x60 tb

288,00 lei