Efferalgan Pediatric, solutie orala

Efferalgan Pediatric, solutie orala

23,50 lei
Ne pare rau dar acest produs nu face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Efferalgan Pediatric, solutie orala

Descrierea produsului

Mod de Prezentare


Flacon 90 ml solutie paracetamol 3gr/100ml cu lingurita masuratoare.

Indicatii


Tratamentul simptomatic al durerii si starilor febrile: Stari febrile - Boli contagioase ale copilului, stari eruptive cu febra, afectiuni ORL. Hipertermia consecutiva vaccinarii: Durere de origine diversa.

Contraindicatii


Acest medicament nu trebuie utilizat în urmatoarele cazuri: daca copilul este alergic la paracetamol, daca copilul sufera de o tulburare hepatica severa. Oricând aveti nelamuriri consultati medicul sau farmacistul.

Efecte Adverse


Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare: rash si /sau reactii alergice în cazuri rare. Daca acestea apar, întrerupeti imediat tratamentul si consultati medicul. În cazuri exceptionale, unele elemente ale sângelui (plachete) pot scade anormal, determinând sângerari ale nasului sau ale gingiilor.

Mod de Administrare


Dozarea este dependenta de greutatea corporala: 20 - 30 mg /kg corp pe 24 ore, divizat în 3 - 4 prize. Sugari cu vârsta sub 1 an: o lingurita masura, de 3 - 4 ori pe zi. Copii cu vârsta de 1 - 3 ani: 2 lingurite masura, de 3 - 4 ori pe zi. Copii cu vârsta peste 3 ani: 3 lingurite masura, de 3 - 4 ori pe zi. Instructiuni pentru utilizare si calea de administrare: Cale orala, ca atare sau diluata cu apa sau lapte. Administrare - frecventa dozelor: Dozele de administrat se vor repeta pâna la de patru ori pe zi. Intervalul dintre doze va fi de 6 ore, dar nu mai mic de 4 ore. În cazurile de insuficienta renala severa, intervalul dintre doze trebuie sa fie de cel putin 8 ore.Livrarea Efferalgan Pediatric, solutie orala produs de Bristol-Myers Squibb, Franta se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Efferalgan Pediatric, solutie orala produs de Bristol-Myers Squibb, Franta are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Efferalgan Pediatric, solutie orala.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !