Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0

Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0

28.10 lei 31.20 lei
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0

Descrierea produsului

Compozitie


Doza zilnică (1 capsulă) conţine:
Fier (bi-glicinat feros) 28 mg
Acid folic 400 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamină) 8 mcg
Vitamina C (acid ascorbic) 60 mg

Dozare


Ca supliment nutriţional, câte 1 capsulă zilnic, preferabil în timpul mesei.

Caracteristici


Easy Iron este o foarte importantă sursă de fier (sub formă de bi-glicinat feros) care, în conformitate cu cele mai recente studii ştiinţifice, are cea mai înaltă biodisponibilitate în organismul uman. Spre deosebire de alte produse pe bază de fier, bi-glicinatul feros conţine fier inclus într-un compus organic, prelucrat în vederea unei asimilări rapide şi lipsite de efecte adverse (nu produce constipaţie, este uşor suportat chiar şi de organismele sensibile şi nu neutralizează vitamina E – cum se întâmplă în cazul administrării de sulfat feros).
Fierul este un element mineral esenţial pentru organismele vii, necesar în producerea hemoglobinei (substanţă care conferă culoarea roşie a sângelui şi care transportă oxigenul în ţesuturi), a mioglobinei (pigmentul roşu din celulele musculare), precum şi a unei vaste game de enzime. Deficitul acestui mineral duce la apariţia anemiilor feriprive, situaţie în care nu mai există în organism suficient fier pentru formarea hemoglobinei. Circa 80% din anemiile feriprive se întâlnesc la femei – în special în perioada activă endocrină –, din cauza pierderilor fiziologice de fier din cursul sângerărilor menstruale, sarcinii, naşterii şi lactaţiei.
Pe lângă fier, Easy Iron conţine şi acid folic şi vitamina B12, extrem de importante în prevenirea anemiilor megaloblastice. Deşi în practica medicală a anilor ’60 – ’80 se obişnuia ca pacienţilor diagnosticaţi cu anemie să li se administreze doar fier, în prezent se acordă o atenţie tot mai mare prevenirii anemiilor megaloblastice, al căror mecanism de apariţie nu este influenţat de concentraţia de fier din organism.
Adaosul de vitamina C în formula produsului creşte absorbţia fierului şi este esenţial pentru sinteza hemoglobinei.
Administrat la persoanele anemice sau la cele ce prezintă risc de a dezvolta o anemie (vârstnici, femei active endocrinologic, vegetarieni, pacienţi cu infecţii parazitare intestinale etc.), Easy Iron oferă o protecţie complexă împotriva apariţiei şi agravării anemiilor de diverse etiologii

Ambalare


Flacon cu 90 capsule.Livrarea Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0 produs de Nature's Bounty, Cehia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0 produs de Nature's Bounty, Cehia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Easy Iron (Fier) Nature's STOC 0.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !