Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS

Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS

30.36 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS

Descrierea produsului

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC Încetineşte procesele de îmbătrânire

DROJDIE CU SELENIU ORGANIC este un produs natural destinat suplimentării aportului zilnic de seleniu, oligoelement necesar organismului pentru combaterea oboselii şi a surmenajului, reducerea stresului oxidativ şi încetinirea proceselor de îmbătrânire.

PROPRIETĂŢILE VITAMINELOR DIN COMPLEXUL B
Global, grupul vitaminelor B prezintă acţiune antianemică, vitaminizantă şi trofică asupra celulelor nervoase. Datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi, drojdia-de-bere are acţiune hepatoprotectoare şi, de asemenea, ajută la refacerea florei intestinale saprofite, mai ales după tratamentul cu antibiotice (datorită ciupercii Saccharomyces cerevisiae).  Alte proprietăţi: remineralizante, vitalizante, roborante, antiastenice.
Vitamina B1(tiamina) - eficientă în combaterea tulburărilor digestive, cardiace, a nevralgiilor şi oboselii. Susține funcția cardiacă și activitatea sistemului nervos central și periferic. Indispensabilă în transformarea hidraților de carbon (zaharuri) în lipide (grăsimi), ajutând astfel la creșterea rezervelor energetice. Favorizează depunerea glicogenului în ficat. 
Vitamina B2(riboflavina) – necesară creșterii și reproducerii. Are un rol important în: metabolismul proteinelor, grăsimilor, în special în cel al glucidelor (scade glicemia), în regenerarea celulelor, în procesele celulare de oxido-reducere (antioxidantă), în sinteza hemoglobinei, în menținerea sănătății vederii. 
Vitamina B3(niacinamida sau vitamina PP) – este vasodilatatoare și stimulează buna circulație a sângelui. Susține buna funcționare a sistemului nervos, favorizează concentrarea și mărește capacitatea mentală, menține vitalitatea și energia organismului, potențează eliberarea nutrienților și a energiei din alimente, scade colesterolul. 
Vitamina B5(pantotenat de calciu) – stimulentă generală a glandelor endocrine, contribuie la  producerea de hormoni corticosuprarenalieni,  măreşte rezistenţa la stres și infecţii. Ajută la hidratarea pielii și elimină tendința la exfoliere. Intervine în procesele metabolice pentru eliberarea energiei din alimente și susține procesul de creștere a organismului.
Vitamina B6(piridoxina) – stimulentă a celulei nevoase, neurotropă, antianemică. Importantă pentru buna funcționare a sistemului nervos și a măduvei osoase în sinteza globulelor roșii. Cofactor important în metabolismul acizilor grași, metabolismul proteinelor și aminoacizilor. 
Vitamina B7(colina) – acționează ca factor de creștere, ameliorează funcția ficatului.  Colina, ca și componentă a fosfatidilcolinei, ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, la folosirea optimă a grăsimilor și a colesterolului în organism. Amplifică capacitatea de memorare. Este un adjuvant valoros în tratarea alcoolismului. 
Vitamina B8(biotina) - utilă pentru reglarea metabolismului proteinelor, grăsimilor și glucidelor. Asigură funcționarea normală a țesuturilor și organelor. Crește capacitatea de efort fizic, este recomandată în caz de oboseală intensă, pentru dureri musculare, stări depresive și anxioase. Menține sănătatea dinților, oaselor, pielii, părului și unghiilor.
Vitamina B9(acidul folic) - are efect antianemic prin  stimularea formării globulelor roșii.  Participă la metabolizarea proteinelor, are rol important în sinteza aminoacizilor, acizilor nucleici (ADN și ARN) și în diviziunea celulară.
Vitamina B12(cianocobalamina) -  antianemică, participă la formarea globulelor roșii. Contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos. Ajută la menținerea sănătății dinților, oaselor, părului, pielii și unghiilor. Stimulează procesele de creștere. 
Vitamina B15(acid pangamic) - ameliorează  oxigenarea tisulară,  ajută la detoxifierea ficatului.

DESPRE SELENIU
Seleniul este un oligoelement esenţial pentru organism, fiind descoperit în anul 1817 de către chimistul Jacob Berzelius. Corpul uman conţine între 13 şi 20 mg de seleniu. Seleniu este cofactor al enzimelor antioxidante (cum ar fi glutation peroxidaza), în organism el îndeplinind următoarele roluri: reducerea stresului oxidativ, creşterea fertilităţii la bărbaţi, încetinirea proceselor de îmbătrânire şi stimularea funcţiei imunitare. Factorii care pot reduce nivelurile de seleniu sunt: regimul vegetarian, fumatul, rezecţia gastro-intestinală şi unele medicamente.   
          
CE ESTE DROJDIA DE BERE?
Drojdia de bere reprezintă masa rezultată după presarea reziduului rămas la fermentarea berii, ea fiind utilizată în panificaţie şi la prepararea băuturilor alcoolice. Drojdia conţine o ciupercă saprofită unicelulară microscopică denumită Saccharomyces cerevisiae, din compoziţia căreia fac parte următoarele substanţe bioactive: proteine, aminoacizi, vitamine din complexul B (B1 - tiamina, B2 - riboflavina, B3 - niacinamida, B5 -pantotenatul de calciu, B6 - piridoxina, B7 - colina, B8 - biotina, B9 - acidul folic, B12 - cianocobalamina, B15 - acidul pangamic); săruri minerale (fosfor, potasiu, magneziu, seleniu), enzime, lipide, glucide etc.

Contribuie la

-    menţinerea concentraţiei normale de seleniu în organism
-    funcţionarea normală a sistemului nervos
-    procesul de remineralizare şi vitaminizare al organismului
-    reducerea stărilor de oboseală, slăbiciune şi surmenaj
-    refacerea organismului după boală
-    stimularea spermatogenezei şi îmbunătăţirea fertilităţii la bărbaţi
-    încetinirea procesului de îmbătrânire
-    menţinerea sănătăţii părului şi unghiilor
-    protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ
-    funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Precautii

Nu se administrează concomitent cu pansamente gastrice şi medicamente antiulceroase (acestea reduc absorbţia intestinală a seleniului).
În sarcină se administrează cu recomandarea medicului. 

Contraindicatii

Alergie la drojdie-de-bereLivrarea Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Drojdie cu Seleniu organic 72cpr -20% GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !