Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS

Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS

24,03 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS

Descrierea produsului

DRENOR  HEPATIC Flux natural pentru bilă

DRENOR HEPATIC este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar.

FICATUL ŞI ROLUL SĂU ÎN ORGANISM

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, fiind o anexă a tubului digestiv. El îndeplineste peste 500 de funcţii, dintre care nouă sunt considerate ca fiind de bază. Ficatul mai este denumit şi “uzina organismului?, aici fiind sintetizate peste 2.500 de substanţe. 
Dintre funcţiile ficatului putem aminti: funcţia metabolică, cu rol în sinteza colesterolului şi a lipidelor; funcţia vasculară, cu rol în sinteza unor elemente ale sângelui (albumine, globuline) precum şi a factorilor de coagulare ai acestuia; funcţia secretorie, cu rol în producerea bilei; funcţia antitoxică, cu rol în neutralizarea toxinelor din organism şi funcţia excretorie, cu rol în descompunerea hemoglobinei. Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de către o boală sau leziune care s-a manifestat pe termen scurt. Daca leziunile sunt repetate şi apar pe termen lung (cazul bolilor cronice), modificările devin ireversibile. Vezica biliară (sau colecistul) este situată imediat sub ficat, fiind o anexă a acestuia, ea având rolul de depozitare a bilei secretată de ficat. Din vezică, bila este eliminată prin canalul coledoc în duoden, unde exercită un rol important în procesul de digestie al grăsimilor. Bolile care apar la acest nivel se datorează infecţiilor (hepatitele A, B, C), afectării funcţiei secretorii a ficatului (cu secreţia insuficientă de bilă) şi/sau a vezicii biliare, când pot apărea: colecistite (inflamaţii ale colecistului), diskinezii biliare (dereglarea mecanismului de eliminare a bilei datorită perturbării motilităţii vezicii biliare), angiocolite (infecţii bacteriene ale căilor biliare), colici biliare (dureri la nivelul căilor biliare datorate litiazei biliare sau a colecistitelor acute). Îmbolnăvirile de lungă durată pot conduce la apariţia cirozei sau insuficienţei hepatice.
Pentru DRENOR HEPATIC, specialiştii Dacia Plant au ales o reţetă pe bază de plante medicinale şi uleiuri volatile, cu rol de drenare a secreţiei biliare, de corecţie a disfuncţiilor hepatice, de ameliorare a simptomelor neplăcute ce însoţesc acest tip de afecţiuni şi de îmbunătăţire a procesului digestiv

Contribuie la

- funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin:
            - stimularea producerii şi eliminării de bilă
- normalizarea tonusului şi peristaltismului vezicii biliare
- protejarea şi regenerarea celulelor hepatice
- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge şi la nivelul ficatului
- normalizarea apetitului alimentar.

Precautii

Peste dozele recomandate pot apărea: greţuri, vărsături, diaree, colici abdominale şi fenomene toxice hepatice. 

Contraindicatii

litiază biliară, obstrucţie biliară, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componenţii produsului.Livrarea Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Drenor Hepatic 72cpr -20% GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...

Din aceeasi categorie

Livecom x 100 tb Livecom x 100 tb

41,83 lei 46,48 lei

Anghinare 30cps Anghinare 30cps

10,92 lei

Hepatoprotect Hepatoprotect

31,82 lei

Gaviscon Mentol suspensie orala Gaviscon Mentol suspensie orala

28,95 lei 32,00 lei

Carosil 40cpr Carosil 40cpr

25,90 lei

Hepasuport x 100 tb,SunWave Hepasuport x 100 tb,SunWave

47,12 lei 54,12 lei

Silimarina Forte Silimarina Forte

25,80 lei