Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml

Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml

59,43 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml

Descrierea produsului

Doppelherz System Omega-3 Junior sirop x 250 ML

Supliment alimentar
    Cu vitamine importante și conținut ridicat de acizi grași Omega-3, obținuți din uleiuri de pește marin înalt purificate
    Gustul delicios de fructe
    Microincapsularea acizilor grași Omega-3
    Produs agreat chiar și de cei cărora nu le place peștele

Datorită unei tehnologii speciale de fabricație, acizii grași Omega-3 sunt prezenți în Doppelherz® system Omega-3 Junior sirop sub formă de perle micuțe cu gust neutru - mai exact, fără gust de pește. Produsul este astfel deosebit de potrivit pentru copii, tinerii, cât și pentru adulții cărora nu le place peștele.

Doppelherz® System Omega-3 Junior sirop este un preparat în formă lichidă, cu gust delicios de fructe și conținut ridicat de acizi grași Omega-3, DHA și EPA, în combinație cu vitamine importante pentru sănătate.

Acizii grași Omega-3 au o însemnătate vitală pentru oameni.
Ei constituie o componentă esențială a unei alimentații sănătoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grași polinesaturați cu lanț lung nu este întotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil și pentru copii și adolescenți.
Acidul gras Omega-3 DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA, cantitate conținută în 30 ml (2 linguri) de Doppelherz® System Omega-3 Junior sirop.

Cu Doppelherz® System Omega-3 Junior sirop, se poate suplimenta aportul de acizi grași Omega-3, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Important pentru adulți:
Adulții care au probleme cu administrarea de capsule pot apela, și ei, la Doppelherz® system Omega-3 Junior Sirop.
Suplimentul alimentar lichid de la Doppelherz® conține, pe lângă importanții acizi grași Omega-3, și Vitaminele liposolubile A, D și E, precum și Vitaminele B și C, solubile în apă.
Aportul corespunzător de vitamine reprezintă premisa sănătății și a stării de bine. Organismul nu poate produce el însuși vitamine, ele trebuie să îi fie furnizate zilnic în cantități suficiente printr-o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului și la menținerea vederii normale.
Vitamina D contribuie la absorbția și utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitaminele din complexul B îndeplinesc roluri importante pentru sănătate: contribuie la metabolismul energetic normal (acidul pantotenic, vitaminele B2, B1, B12, B6, biotina) și la funcționarea normală a sistemului nervos (niacina, B2, B1, B12, B6, biotina).
În plus, vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea oboselii și extenuării.
Cu talentele sale multiple, Vitamina C are un rol semnificativ în organism, contribuind la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos. Vitamina C crește absorbția fierului.
De asemenea, Vitamina D este necesară pentru creșterea normală și dezvoltarea sistemului osos la copii.

Doppelherz® System Omega-3 Junior sirop furnizează importanții acizi grași Omega-3 EPA și DHA, precum și vitamine importante, necesare în cazul unui necesar crescut sau al unui  aport scăzut în astfel de nutrienți.


Livrarea Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml produs de Queisser Pharma Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml produs de Queisser Pharma Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Doppelherz System Omega 3 Junior Sirop x 250ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !