DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule

DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule

41,80 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule

Descrierea produsului

DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule


DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule -Capacitatea de munca si starea de bine pot fi influentate in mare parte de comportamentul nostru. Astfel, miscarea suficienta si alimentatia corecta sunt componente importante pentru un mod de viata echilibrat si pentru functionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenteaza nivelul colesterolului si balanta nivelului de grasimi / trigliceride din organism.
De cele mai multe ori, ne solicitam organismul prin: alimentatie gresita, fumat, alcool si lipsa de miscare. Stresul de la locul de munca si din viata de zi cu zi, precum si supraponderalitatea nu sunt de dorit pentru sanatatea noastra. Adesea, hrana noastra contine prea mult colesterol si grasimi neadecvate.

Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3; aceştia trebuie aduşi din alimentaţie. Reprezentanţi imporatanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). Însă numai puţine alimente conţin aceste substanţe importante. Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul şi macroul. Noi avem nevoie de aceşti acizi nesaturaţi cu catenă lungă pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi întretinerea acuităţii vizuale.

Asupra efectului acizilor grasi Omega-3 a fost atrasa atentia printr-un fenomen din Groenlanda: desi eschimosii nu se hranesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterala si prea grasa, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent si capabil de eforturi. O mare parte a nutritiei lor consta in pesti care cresc in apa rece si care sunt deosebit de bogati in acizi grasi Omega-3.

Astazi se cunoaste faptul ca acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima: acizii grasi Omega-3 sunt substante nutritive importante pentru balanta valorilor de colesterol si grasimi / trigliceride din corp.

Compozitie si Mod de Prezentare


Per capsula: 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (120% din doza zilnica recomandata).

Atentionare pentru diabetici
O capsula corespunde la 10,4 Kcal / 42,7 kj.

Atentionare!
Acest medicament se elibereaza fara prescriptie medicala. Inainte de folosire se recomanda citirea cu atentie a prospectului. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Cutie 60 de capsule Omega-3 1000mg


Livrarea DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule produs de Doppel Hertz, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule produs de Doppel Hertz, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului DoppelHerz Omega-3 Extra 1000mg - ulei de somon + vit E x 60 capsule.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...