Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps

Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps

24,70 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps

Descrierea produsului

Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps


Doppelherz Lecitina forte 1200mg
Completarea dietei cu lecitina este recomandata, in special, in cazul scaderii puterii de concentrare sau in conditii de stres prelungit, precum si in perioadele de activitate intelectuala intensa si de studiu.
Preparatul asigura o doza concentrata de lecitina care indeplineste un rol important in desfasurarea proceselor de invatare si memorare.
Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si persoanele adulte.

Compozitie si Mod de Ambalare


Compozitie:
Lecitina din soia, gelatina, ulei de floarea-soarelui, glicerol (substanta de mentinere a umiditattii).
In compozittia lecitinei din soia intra substante active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul si acizii grasi nesaturati (AGN).
Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele facand posibila sinteza neurotransmitatorilor (substante responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).
S-a constatat ca procesele de invatare sunt legate nu atat de cresterea cantitatii de celule nervoase, cat de crearea de noi conexiuni nervoase intre celulele existente si facilitarea comunicatiilor intre aceste celule.

Ambele procese impun asigurarea unor cantitati corespunzatoare de substante pentru hranirea creierului.
-Cholina serveste in organism la sinteza acetilcholinei - transmitator de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfasurarea corecta a proceselor de invatare, de puterea de concentrare si de capacitatea de regenerare a sistemului nervos.
Carenta acesteia poate influenta in mod negativ capacitatea de lucru a creierului.
-Inozitolul influenteaza metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la randul sau, influenteaza, printre altele, pastrarea bunei dispozitii.
-Acizii grasi nesaturati (AGN) – sunt stocati activ in scoarta cerebrala si in retina, acestia constituind 60% din lipidele tesutului nervos. Indeplinesc rolul de substanta de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrana) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase.
Lipsa acestora, adesea legata de un regim incorect sau de varsta, poate conduce la o functionare defectuoasa a intregului sistem nervos.

Doppelherz Lecitina forte 1200mg 30 comprimate

Mod de Administrare


Se administreaza 1 capsula zilnic in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, impreuna cu o cantitate corespunzatoare de lichide.
In caz de nevoie, doza se poate mari pana la 2 capsule pe zi.


Livrarea Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps produs de Doppel Hertz, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps produs de Doppel Hertz, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Doppelherz Lecitina forte 1200mg *30 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !