Diuretic 72cpr -20% GRATIS

Diuretic 72cpr -20% GRATIS

25.61 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Diuretic 72cpr -20% GRATIS

Descrierea produsului

DIURETIC Ienupăr şi coada-calului

DIURETIC este un produs natural conceput pentru stimularea şi armonizarea funcţiei renale.

RINICHII  ŞI ROLUL LOR ÎN ORGANISM
Rinichiul este organul cu ajutorul căruia sunt eliminate substanţele reziduale, participând astfel la procesul de detoxifiere. Rinichiul are trei funcţii importante: filtrarea sângelui şi producerea urinei, reglarea concentraţiei de minerale şi electroliţi (sodiu, calciu, potasiu), precum şi a cantităţii de lichid din organism. A treia funcţie a rinichilor este cea de reglare a tensiunii arteriale, funcţie  realizată prin producerea de hormoni specifici (renina). Afecţiunile care apar la nivelul rinichilor pot avea cauze multiple, cum ar fi: infecţiile, litiaza renală (pietre la rinichi), diabetul, hipertensiunea arterială. Evoluţia afecţiunilor renale conduce la distrugerea progresivă şi iremediabilă a rinichilor. Neglijarea acestora poate determina apariţia insuficienţei renale şi a altor probleme grave de sănătate.Pentru a elimina aceste cauze, este necesară ameliorarea afecţiunilor urinare, precum şi a celor care implică funcţia renală ca mijloc de eliminare a apei (în cazul edemelor) sau a substanţelor toxice şi reziduale din organism.

Contribuie la

- funcţionarea normală a sistemului urinar
- amplificarea diurezei
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- detoxifierea organismului.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Diuretic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Diuretic 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Diuretic 72cpr -20% GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !