• DetoxiColon
  • DetoxiColon
DetoxiColon

DetoxiColon

84,40 lei 93,70 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

DetoxiColon

Descrierea produsului

Interactiuni


Produsul scade absorbţia intestinală a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomandă administrarea acestora cu o oră înaintea ingerării produsului DetoxiColon.

Mod de Administrare


o cantitate între 1-6 linguriţe de preparat se amestecă cu 250 ml (o cană) de apă, suc de fructe sau iaurt şi se consumă imediat. Este foarte important ca imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml (o cană) de apă. Doza recomandată se poate consuma integral dimineaţa, sau se poate împărţi pe parcursul zilei în două porţii: dimineaţa, înainte de masă, pe stomacul gol şi seara, la 2 ore după masă. Pentru dozarea preparatului se va utiliza linguriţa din interiorul flaconului (1 linguriţă =aproximativ 4g de produs).

Doza recomandată şi mod de administrare:

Adulţi: 2-6 linguriţe pe zi (8-24 grame). Administrarea începe cu 2 linguriţe de preparat pe zi în primele 3 zile ale curei. Se creşte doza apoi gradat, cu câte o linguriţă pe zi, până se ajunge la 6 lingurițe pe zi.

Copii între 12-18 ani: 1-2 lingurițe pe zi (4-8 grame).

În cazul mai rar al persoanelor cu constituţie robustă, şi greutate corporală mare (peste 90 kg) dacă nu apar 2-3 scaune pe zi după prima săptămână de cură, se poate trece la administrarea a maxim 8 lingurițe (48 de grame) de preparat pe zi.

Durata unei cure cu DetoxiColon este de 3 săptămâni (21 de zile).

Pentru obţinerea unor efecte stabile în timp este importantă reluarea acestor cure de 2-4 ori pe an, la schimbarea anotimpurilor.

În cazul problemelor intestinale persistente, precum şi atunci când se doreşte o foarte bună detoxifiere corporală se vor realiza 2-3 cure succesive, cu o pauză de 10 zile între ele. În intervalul de 10 zile dintre două cure succesive cu Detoxicolon, se vor administra zilnic comprimatele naturale Spirulină şi Ganoderma, câte 1 comprimat de 3 ori pe zi (se procură separat). Datorită aportului de minerale şi vitamine, conţinutului ridicat de clorofilă, efectelor de creştere a oxigenării celulare şi stimulare a imunităţii comprimatele pe bază de Spirulină şi Ganoderma continuă procesele de detoxifiere, regenerează organismul şi ajută la refacerea florei intestinale.

În cazul curelor de slăbire se administrează câte 3 linguriţe de preparat de 2 ori pe zi (dimineața și seara), cu 30 de minute înainte de masă. Administrat astfel, DetoxiColon îşi măreşte volumul în stomac, prin hidratarea fibrelor şi generează senzaţia de saţietate. Cel mai bun mod de a proceda pentru o cură de slăbire reuşită este ca seara, după ora 19, să nu se mai consume nimic altceva în afară de lichide. Respectarea indicaţiilor generale de dietă menţionate mai jos se poate dovedi un ajutor important pentru o slăbire rapidă realizată pe o bază sănătoasă şi echilibrată, fără a supune organismul la suprasolicitări.

Recomandare de dietă: în cazul celor ce doresc să obţină un maxim de eficienţă cu Detoxicolon, este bine ca pe întreaga perioadă a curelor, regimul alimentar să fie bazat în proporţie de cca. 80% pe consumul de legume, fructe, cereale integrale, seminţe oleaginoase (nuci, alune, migdale, fistic, caju, etc.) şi uleiuri vegetale naturale obţinute prin presare la rece. În plus, se recomandă evitarea consumului de zahăr şi a dulciurilor rafinate, a băuturilor carbogazoase, cărnii, prăjelilor şi grăsimilor de origine animală, a alcoolului, cafelei şi a ceaiului negru.

ATENŢIE! Pe perioada administrării produsului, trebuie să se consume minim 2-2,5 litri de apă pe zi. Ingerarea unei cantităţi insuficiente de lichid reduce drastic efectele detoxifiante ale produsului şi poate conduce la constipaţie. Pulberea nu se consumă ca atare, ci numai amestecată cu lichide, care vor ajuta bolul alimentar să alunece lent prin esofag în timpul înghițirii (pentru a evita pericolul de înecare).

Indicatii


DetoxiColon este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinală.
Formula sa originală concentrată se bazează pe acţiunea sinergică a 15 plante medicinale completată eficient de mineralul Zeolit în detoxifiere şi eliminarea compuşilor toxici.
Modul de acţiune. La scurt timp după ingerare, în contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium şi in îşi măresc volumul, absorbind simultan toxinele din traiectul digestiv. Bolul format determină un efect blând şi eficient de curăţare mecanică a pereţilor intestinali. Formula complexă de plante ajută la combaterea majorităţii tulburărilor intestinale, având totodată efecte de fluidificare şi eliminare a depunerilor aderente de pe pereţii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lentă pentru întregul organism. Acest efect este potenţat de prezenţa Zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. Datorită conţinutului mare de fibre vegetale solubile şi insolubile, tranzitul intestinal se normalizează încă din primele zile de administrare a preparatului.

Efecte directe ale curei. Acţionând direct asupra intestinelor, DetoxiColon se foloseşte ca adjuvant în: constipaţie, diaree, enterocolite, colite de fermentaţie, colite de putrefacţie, hemoroizi, fisuri anale, indigestie, meteorism (balonare), diskinezie biliară, parazitoze intestinale, gastrită, reflux gastroesofagian, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, diabet zaharat de tip II, obezitate şi în curele de slăbire. Fibrele alimentare din compoziţia DetoxiColon, consumate sistematic, pot reduce riscul apariţiei cancerului de colon.

Efecte conexe cu detoxifierea. Datorită deblocării pe care o determină în funcţionarea colonului (cale principală de eliminare a toxinelor din corp), utilizarea DetoxiColon-ului este totodată o metodă de prevenire şi/sau ameliorare a unor tulburări cronice ale societăţii civilizate: stres, oboseală cronică, tulburări de natură psiho-emoţională (stări depresive, anxietate), afecţiuni reumatismale, dureri articulare, psoriazis, afecţiuni ale pielii, căderea părului, mirosuri corporale neplăcute şi afecţiuni hepatice. Pentru că DetoxiColon absoarbe şi elimină toxinele de la nivel intestinal, este recomandat ca adjuvant în afecţiuni tumorale benigne şi maligne.

Compozitie si Mod de Prezentare


Psyllium (Plantago ovata) - 36%, seminţe de in (Linum usitatissimum) – 37%, zeolit (tuf zeolitic mineralizat cu 83,3 zeolit) – 4,5%, aloe (Aloe vera) – extract 0,5%, senna (Cassia angustifolia) – 2%, cruşin (Rhamnus frangula) – 2%, rozmarin (Rosmarinus officinalis) – 2%, ghimbir (Zingiber officinale) – 1%, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) – 3%, coriandru (Coriandrum sativum) – 2%, anason (Pimpinella anisum) - 2%, fenicul (Foeniculum vulgare) – 2%, chimen (Carum carvi) - 2%, anghinare (Cynara scolymus) – 2%, fructe de afin (Vaccinium myrtillus) – 1%, fructe de merişor (Vaccinium vitis-idaea) – extract 1%.

Flacon cu 240 gr

Contraindicatii


ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale recente pe intestin, afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), sarcină, alăptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.

Deoarece produsul conţine plante estrogenice, este contraindicat în afecţiunile în care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, cancer de sân, cancer genital la femei).

Reactii Adverse


Produsul este în general bine tolerat, rareori putând apărea tulburări gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipaţie, diaree), fotosensibilitate şi alergii cutanate. Dacă apar, totuşi, astfel de reacţii neplăcute, se reduce doza administrată până la dispariţia simptomelor.

Ambalare


Flacon cu 240 gr


Livrarea DetoxiColon produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului DetoxiColon produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului DetoxiColon.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !