Cystostop Rapid

Cystostop Rapid

67.30 lei 74.00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Cystostop Rapid

Descrierea produsului


Cystostop Rapid este un preparat nou, destinat tratamentului stărilor acute de disconfort urinar.
Cystostop Rapid acţionează şi asupra bacteriilor care s-au legat deja de pereţii tractului urinar, facilitând desprinderea şi eliminarea lor din organism.
COMPOZIŢIE


STOC EPUIZAT

Fiecare comprimat CYSTOSTOP RAPID conţine:

D-manoză -1000 mg;
Extract standardizat uscat din frunze de mesteacăn -50 mg;
Extract standardizat uscat din afin roşu american -50 mg;

BetaVacTM- o combinaţie patentată de 3,5,7,3',4'- pentahidroxi-flavon, 3,7,3',4'- tetrahidroxi-flavon şi epicatehină -(4β→6)- epicatehină -(4β→8, 2β→O→7)- epicatehină.
Celelalte componente ale comprimatului sunt: fosfat de calciu, amidon de porumb, copovidon, vidon şi stearat de magneziu.
CYSTOSTOP RAPID este un aditiv alimentar.
CUM ACŢIONEAZĂ CYSTOSTOP RAPID ŞI CUI ÎI ESTE DESTINAT?

STOC EPUIZAT


CYSTOSTOP RAPID nu permite bacteriilor care cauzează disconfortul să se prindă de pereţii tractului urinar. Astfel, acestea rămân libere în urină şi se elimină din organism prin actul micţiunii. CYSTOSTOP RAPID acţionează şi asupra bacteriilor care s-au legat deja de pereţii tractului urinar, facilitând desprinderea şi eliminarea lor din organism.

CYSTOSTOP RAPID este cel mai eficient în prima fază a afecţiunii, la prima apariţie a simptomelor (arsură, urinare frecventă şi dureroasă, dureri în zona inghinală, urină tulbure, etc.). Când cauza disconfortului este E.coli (85-90% dintre cazuri), efectul este foarte rapid şi, chiar în primele ore după administrarea preparatului, se resimte o atenuare considerabilă a simptomelor. În majoritatea cazurilor, simptomele dispar complet chiar a doua zi.

CYSTOSTOP RAPID este foarte eficient în combaterea disconfortului urinar apărut la femei în urma contactului sexual.
CINE NU TREBUIE SĂ IA CYSTOSTOP RAPID

Nu luaţi CYSTOSTOP dacă aţi avut cândva vreo reacţie alergică faţă de oricare dintre componentele comprimatului.

Cele mai frecvente semne de reacţie alergică sunt: erupţii, prurit, umflarea buzelor şi feţei, apnee. Consultaţi-vă cu medicul dvs. dacă aveţi unele dintre aceste simptome.
CARE SUNT EFECTELE ADVERSE ALE CYSTOSTOP RAPID

Până în prezent nu sunt cunoscute efecte adverse ale preparatului, şi nici contraindicaţii la administrarea acestuia. Tolerabilitatea preparatului este foarte bună, ceea ce permite administrarea sigură a acestuia pentru o perioadă lungă de timp. Poate fi administrat şi la copii cu vârsta de peste 3 ani, doza fiind determinată de medicul terapeut, în funcţie de greutatea corporală a copilului. Nu există contraindicaţii pentru utilizarea CYSTOSTOP RAPID.
În dozele recomandate, CYSTOSTOP RAPID nu interacţionează cu alte medicamente sau alimente.
CUM TREBUIE ADMINISTRAT CYSTOSTOP RAPID

Luaţi CYSTOSTOP RAPID de la primele simptome de disconfort la urinat.
În primele două zile CYSTOSTOP RAPID se administrează la un interval de 2-3 ore, în 6 prize pe zi, câte 2 comprimate.
A treia zi, CYSTOSTOP RAPID se administrează de 3 ori pe zi câte 2 comprimate.

Ziua I – câte 2 comprimate de 6 ori pe zi
Ziua II - câte 2 comprimate de 6 ori pe zi
Ziua III - câte 2 comprimate de 3 ori pe zi

STOC EPUIZAT


În caz de probleme la nivelul căilor urinare după contact sexual, luaţi 2 comprimate CYSTOSTOP RAPID cu o jumătate sau până la o oră înaintea actului sexual. Încercaţi să urinaţi imediat după consumarea actului sexual.
INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Pe suprafaţa căilor urinare există macromolecule care se termină cu D-manoză legată de ele. Patogenul care cauzează cel mai frecvent disconfortul la nivelul tractului urinar este bacteria E.coli, care are un fel de tentacule denumite fimbrii, cu care se prinde de D-manoza acestor macromolecule şi, astfel, bacteriile reuşesc să adere la căile urinare şi să le infecteze.

Când în urină există D-manoză, bacteriile E.coli aderă preponderent de moleculele D-manozei în loc să adere de macromoleculele de pe suprafaţa căilor urinare şi formează un complex cu D-manoza care se elimină uşor din vezica urinară prin actul micţiunii.

Studiile efectuate arată că până la 90% dintre cazurile de infecţii ale tractului urinar au fost cauzate de bacteria E. coli, şi administrarea D-manozei se dovedeşte a fi o terapie foarte eficientă.

În timp ce tratamentul cu antibiotice distruge şi bacteriile benefice din organism, ceea ce deseori duce la infecţii fungice sau la tulburări gastrointestinale, D-manoza înlătură selectiv numai bacteriile patogene prin procesul de legare şi de transformare a acestora în complexe inofensive.

Proantocianidinele din extractul de afin roşu american blochează un alt tip de fimbrii, prin care bacteriile atacă în principal rinichii.

Acţionând împreună, D-manoza şi proantocianidinele blochează peste 95% dintre fimbriile bacteriene.

De aceea, combinaţia formată din D-manoză şi proantocianidine asigură o protecţie mult mai bună şi sigură a căilor urinare, decât dacă acţionează separat.

CYSTOSTOP RAPID sprijină şi potenţează efectul antibioticului administrat.

Substanţele active biologice din compoziţia CYSTOSTOP RAPID (D-manoză, proantocianidine şi flavonoide) blochează eficient toate fimbriile, prin care bacteriile se prind de pereţii sistemului excretor, şi accelerează eliminarea patogenilor cu urina.

STOC EPUIZATLivrarea Cystostop Rapid produs de Neopharm Exim se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Cystostop Rapid produs de Neopharm Exim are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Cystostop Rapid.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !