CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS

CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS

28,58 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS

Descrierea produsului

Concentraţia maximă de cupru în apă, admisă de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lungă durată, deci înghiţirea accidentală (chiar zilnică) a acestui produs nu este toxică, 1mg de cupru fiind cuprins în circa 133ml de produs.
Notă: în doze reduse, cuprul este un microelement vital funcţionării corpului, el fiind inclus în numeroase enzime, precum şi în structura ţesutului osos sau a colagenului.

Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una din componente, sau a celor afectate de maladia Wilson.Livrarea CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS produs de Aghoras Invent se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS produs de Aghoras Invent are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului CUPRU COLOIDAL BIOS - PUR 500ml AGHORAS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !