COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA

COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA

44,90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA

Descrierea produsului

Coldrex Raceala si Tuse este un medicament care amelioreaza tusea productiva, simptomele asociate racelii si gripei si elimina cu succes mucusul persistent.


Ce este Coldrex Răceală și Tuse şi pentru ce se utilizează

Coldrex Răceală și Tuse conține următoarele substanțe active:

- Guaifenesină, care este un expectorant, care ajută la eliberarea mucusului (flegmei) când aveți tuse productivă;

- Paracetamolul, care este un calmant al durerii (analgesic) eficient împotriva durerilor, inclusiv dureri de cap și dureri în gât, și ajută la scăderea temperaturii atunci când aveți febră (antipiretic);

- Clorhidrat de fenilefrină, care este un decongestionant, care reduce umflarea la nivelul foselor nazale, ajutându-vă să respiraţi mai uşor.

Coldrex Răceală și Tuse este utilizat pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor de răceală și gripă, incluzând dureri, cum ar fi dureri de cap și dureri în gât, nas înfundat, frisoane și febră (temperatură a corpului crescută). Elimină mucusul (flegma) persistent şi ajută la ameliorarea tusei productive, la adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 12 ani şi peste.

Acest medicament trebuie utilizat numai dacă aveți toate simptomele următoare - durere și/sau febră, nas înfundat și tuse productivă.

Dacă după 3 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.


- Coldrex Răceală și Tuse se recomandă adulților, adolescenților cu vârsta de 12 ani și peste și persoanelor vârstnice;

- ameliorarea, pe termen scurt, a simptomelor asociate răcelii și gripei, precum febră, dureri în gât, cefalee ori nas înfundat;

- calmarea tusei productive.

Contraindicații

- persoanelor suferinde de diabet zaharat, hipertensiune arterială sau hipertiroidism;

- în cazul în care ați dezvoltat hipersensibilitate la substanțele active pe care Coldrex Răceală și Tuse le conține - este vorba despre guaifenesină, paracetamol și clorhidrat de fenilefrină -sau la oricare element din componența sa;

- în situația în care suferiți de afecțiuni de natură cardiovasculară și boală cardiacă;

- dacă vă confruntați cu insuficiență severă de origine renală sau hepatică;Livrarea COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA produs de Glaxo SmithKline se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA produs de Glaxo SmithKline are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului COLDREX RACEALA SI TUSE 500MG/200MG/10MG, 10 PLICURI PULBERE PENTRU SOLUTIE ORALA.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !