Coenzima Q10 + Carnitina Walmark

Coenzima Q10 + Carnitina Walmark

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Walmark
59,75 lei 66,25 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Coenzima Q10 + Carnitina Walmark

Descrierea produsului

Coenzima Q10 + Carnitina Walmark


Coenzima Q10 a fost subiectul unor importante cercetări efectuate în ultimii 30 de ani. Acest component nutriţional este esenţial pentru producerea moleculelor cu energie înaltă, adenosin-trifosfat (ATP), pe baza cărora funcţionează toate celulele organismului. Fără Coenzima Q10 celulele nu pot produce energia necesară proceselor vitale celulare. Coenzima Q10 are de asemenea efect antioxidant, ajutând la scăderea activităţii radicalilor liberi. Cele mai mari concentraţii de Coenzima Q10 au fost găsite în celulele cardiace, hepatice şi în celulele sistemului imun, posibil din cauza faptului că aceste organe necesită cel mai mare aport energetic.
Cealaltă sursă de energie este L-carnitina, care are efect benefic la nivelul utilizării oxigenului în muşchi, creşte producţia de energie din grăsimi şi, prin aceasta, contribuie la scăderea greutăţii corporale. Împreună cu Coenzima Q10 protejează miocardul (muşchiul inimii) şi încetineşte procesele de îmbătrânire.

Prezentare Farmaceutica


Falcon cu 30 capsule.

Coenzima Q 10 10,0 mg, Carnitina 50,0 mg .

Mod de administrare


1-3 gelule zilnic


Livrarea Coenzima Q10 + Carnitina Walmark produs de Walmark se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Coenzima Q10 + Carnitina Walmark produs de Walmark are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Coenzima Q10 + Carnitina Walmark.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !