Coenzima Q10 30mg Walmark

Coenzima Q10 30mg Walmark

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Walmark
58,14 lei 64,72 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Coenzima Q10 30mg Walmark

Descrierea produsului

Coenzima Q10 30mg Walmark


Coenzima Q10 este o substanţă care se aseamănă structural cu vitaminele K şi E, fiind prezentă în toate celulele corpului uman. În cadrul reacţiilor biochimice desfăşurate în mitocondriile celulare, coenzima Q10 participă la procesul de obţinere şi transfer a energiei celulare. Concentraţii maxime de coenzima Q10 au fost constatate în inimă, ficat şi în celulele sistemului imunitar, adică în organele cu cerinţele energetice maxime, acestea fiind şi cele mai sensibile la deficienţa acestei substanţe. În afară de aceasta, coenzima Q10 posedă proprietăţi antioxidante, prin care apără organismul uman de efectele nocive ale radicalilor liberi. Odată cu înaintarea în vârstă, sub influenţa efortului fizic sau psihic sau datorită îmbolnăvirilor, nivelul coenzimei Q10 scade şi deci se recomandă a fi completat dintr-un supliment nutritiv.

Coenzima Q10 este un compus liposolubil al fiecărei celule. Este esenţială pentru căile metabolice de producere a energiei şi, mai mult, acţionează ca un antioxidant. Coenzima Q10 este conţinută în alimente (carne, inimă, ficat, ouă), dar poate fi distrusă în timpul preparării mâncării. Absenţa coenzimei Q10 limitează energia şi reduce toate procesele biochimice celulare.
Produsul care conţine coenzima Q10 vă va oferi toată energia necesară funcţionării normale a inimii. De asemenea, ameliorează funcţia sistemului imunitar, reglează metabolismul şi vă menţine activi. Vă veţi simţi mai tineri şi mai puternici cu Coenzima Q10.

Prezentare Farmaceutica


Flacon cu 30 gelule.

Greutate/capsulă mg/100 g Coenzima Q10 30,0 mg

Mod de administrare


Ca supliment nutritiv, câte 2 capsule pe zi.


Livrarea Coenzima Q10 30mg Walmark produs de Walmark se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Coenzima Q10 30mg Walmark produs de Walmark are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Coenzima Q10 30mg Walmark.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !