COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR

COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR

28,36 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR

Descrierea produsului

COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR

Prospect

 Coenzima Q10, este produsă în mod natural în organism pentru obţinerea acidului adenozintrifosforic, combustibil cu cea mai mare încărcătură de energie produs de organismul uman.

 Compozitie: 

 10 mg - Coenzima Q10

Acţiune:

Rol antioxidant şi de neutralizare a radicalilor liberi, energizant prin stimularea proceselor de obţinere a adenozintrifosfatului din procesele energetice celulare. 

Indicaţii:

 Stimulează activitatea psihică şi îmbunătăţeşte capacitatea de efort intelectual. Întârzie apariţia semnelor îmbătrânirii. Previne oboseala şi susţine efortul organismului în perioadele de sters. Reduce incidenţa bolilor neoplazice prin efectul antioxidant. Intervine în toate lanţurile metabolice, pe care le activează. Îmbunătăţeşte calitatea vieţii celor cu probleme cardiace, creşte rezistenţa la efort şi reduce frecvenţa şi intensitatea durerilor cardiace. 

 Mod de administrare:

 Adulţi şi copii peste 16 ani: 2 - 3 tablete pe zi. 

 Precauţii:

 A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. 

 Condiţii de păstrare:

 A se păstra la 15-25° C, în ambalajul original.Livrarea COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR produs de Helcor Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR produs de Helcor Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului COENZIMA Q10 30MG 30CPR, HELCOR.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !