Clismasac enteroclisma evacuare

Clismasac enteroclisma evacuare

55,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Clismasac enteroclisma evacuare

Descrierea produsului

Indicatii


Clismasac este un nou dispozitiv pentru practicarea de enteroclisme de evacuare de mare volum, în mod usor, igienic si rapid, fara discomfortul si pierderea de timp caracteristice metodei traditionale.
O curatare radicala a colonului acasa, ambulatoriu sau la spital, devine cu CLISMASAC o masura rapida, sigura si usor de realizat, mentinând în acelasi timp conditii de igiena ale pacientului, ale operatorului si ale mediului.
Cu exceptia anumitor situatii rare, enteroclisma de evacuare are un scop simplu: de a curata intestinul gros (colonul). Dar motivele, pentru a dori un colon curat sunt mai multe. Un colon curat, de exemplu, este esential în pregatirea aproape a tuturor procedurilor de diagnosticare în care sunt implicate aparatul digestiv si cel genito-urinar.
CLISMASAC reprezinta în plus si un ajutor valabil pentru a goli intestinul la pacientii (de orice vârsta) care nu trebuie sau nu pot face eforturi de evacuare sau care sunt constrânsi la imobilitate totala sau partiala si/sau care au dificultati în a lua laxative pe cale orala.
La subiectii ce prezinta probleme grave de constipatie, în special la persoanele vârstnice, CLISMASAC poate contribui la re-educarea functiei de evacuare.
Comparativ cu laxativele orale, ale caror eficienta depinde întotdeauna de alegerea unei doze individuale corespunzatoare si al caror efect se manifesta dupa o perioada de timp ce nu este usor de prevazut, CLISMASAC ofera avantajul unei evacuari imediate, chiar în momentul în care este necesara eliberarea intestinului.


Compozitie si Mod de Prezentare


Cutia de Clismasac contine:

un sac gradat ce contine 100 g de glicerina
un plic ce contine:
instructiuni de utilizare
canula rectala atraumatica
lubrifiant pentru canula
servetel igienic de curatare
o pereche de mânusi
traversa de protectie


Mod de Administrare


1. Îndepartati capacul si aduceti sacul la un volum de 2000 ml (2 litri) cu apa calduta de la robinet la circa 37°C.
2. Închideti sacul si agitati scurt pâna când obtineti o solutie omogena.
3. Suspendati sacul la 1 m înaltime de planul patului, pe o bara de sustinere sau pe un perete, utilizând mânerul anume prevazut al capacului.
4. Blocati sistemul de prindere lânga punctul terminal al tubului de evacuare.
5. Rupeti sigiliul aplicat la punctul initial al tubului de evacuare, în interiorul sacului, pliindu-l alternativ la dreapta si la stânga.
6. Eliminati aerul din tubul de evacuare deschizând si închizând rapid sistemul de prindere.
7. Introduceti ferm canula rectala în racordul conic terminal al tubului de evacuare, cu ajutorul unei presiuni adecvate.
8. În cazul în care preferati sa utilizati sonda rectala DRAIN TIP-S, în locul canulei rectale din dotarea cutiei, amintiti-va sa pozitionati inelul de reglare a penetrarii, deja inserat în respectiva sonda, la nivelul profunzimii rectale dorite (de obicei 10 cm).
Adaptati apoi prin introducere sonda la racordul conic, utilizând o presiune adecvata.
Utilizati lubrifiantul pentru canula rectala prevazut în cutie.
Întindeti traversa pe pat.
Folositi mânusi.
Utilizati servetelul de curatare.
9. Deblocati apoi sistemul de prindere al tubului de evacuare pentru a permite solutiei sa se reverse în intestin.
Este important sa reglati viteza de evacuare pentru a evita ca pacientul sa acuze senzatii neplacute sau crampe.
Efectul de evacuare survine la 3-4 minute de la încheierea administrarii.
Este inutil sa se retina solutia mai mult de 5 minute; dupa scurgerea acestor 5 minute, invitati pacientul sa evacueze.
10. Introduceti delicat canula în rect în directia ombilicului, cu pacientul întins pe soldul stâng si cu piciorul drept usor pliat. Tineti ridicat bazinul cu ajutorul unei pernute pentru a facilita administrarea întregii doze si pentru a evita mai ales evacuari premature.
Livrarea Clismasac enteroclisma evacuare produs de Sofar Italia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Clismasac enteroclisma evacuare produs de Sofar Italia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Clismasac enteroclisma evacuare.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie