Chitosan 30cps

Chitosan 30cps

22,25 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Chitosan 30cps

Descrierea produsului

Descriere generala

Chitosanul, atât un remediu eficient pentru slăbit, cât şi un medicament preţios în lupta împotriva cancerului, a adus o contribuţie considerabilă în lumea medicală.

Contribuie la:

 • menţinerea greutăţii corporale normale

-   susţine apetitul alimentar normal şi procesele de metabolism

 • menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi trigliceridelor  

 • menţinerea în limite normale ale glicemiei 

 • protejarea sistemului digestiv

-   menţine aciditatea gastrică normală

-   reglează tranzitul intestinal

 • detoxifierea ficatului

-   activează celulele hepatice şi le protejează împotriva stresului oxidativ

 • susţinerea sistemului imunitar

 • detoxifierea limfatică

-   absoarbe şi elimină din organism metalele grele (plumb, mercur, cadmiu), coloranţi chimici, substanţe medicamentoase, radionuclizi.

Indicații (în baza studiilor științifice acceptate internațional)

Se utilizează ca adjuvant în:

 • obezitate, îngrăşare

 • boala canceroasă, radioterapie şi chimioterapie în cancer

 • osteoporoză

 • colesterol mărit, trigliceride mărite

 • gastrită hiperacidă

 • diabet

 • hepatită virală A, B, C, ciroză

 • constipaţie

Chitosanul este un polimer obţinut din chitină extrasă la rândul său din carapacea dură care înveleşte multe vieţuitoare marine şi terestre. Din punct de vedere chimic, chitosanul este o polizaharidă, extrasă din carapacea crustaceelor printr-un proces numit diacetilare, polizaharidă cu efecte asupra sănătăţii extrem de complexe. Până în prezent este singura substanță naturală cunoscută ce conţine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalină, având funcţii similare colagenului (substanţă cu efect întineritor, cu proprietăţi benefice asupra pielii, articulaţiilor, prostatei, muşchilor), dar şi a fibrelor vegetale (substanţe nedigerabile, care absorb grăsimile şi detoxifică). 

Chitosanul si curele de slăbire

Un studiu făcut în Statele Unite, în anul 2001, sub conducerea prof dr. E. N. Schiller, a arătat că administrarea chitosanului duce la scăderea în greutate cu 1,7 kg., în medie, după 6 săptămâni de tratament. Însă, interesant este că pacienţii care au folosit chitosanul şi au slăbit nu au ţinut niciun fel de dietă. În cazul în care reducem, în paralel cu administrarea chitosanului, chiar şi cu 10-15%, porţia zilnică de hrană, scăderile în greutate sunt mult mai spectaculoase, putând fi şi de 2-3 ori mai mari.

Pentru scăderea în greutate, se iau 1-2 capsule de chitosan, cu 30 minute înainte de masă. Conţinutul capsulelor se dizolvă în jumătate de pahar de apă şi se bea pe stomacul gol. La cinci minute după ingerarea chitosanului (nu concomitent) se mai bea încă un pahar de suc de portocale sau de lămâie, deoarece asocierea cu acidul citric creşte senzaţia de saţietate dată de chitosan. Dacă aveţi obiceiul să „ciuguliţi” între mese, luaţi înainte de fiecare porţie de hrană, oricât de mică, o jumătate de pahar de apă cu o capsulă de chitosan.

Chitosanul si cancerul

Un studiu realizat în Statele Unite, la Institutul de Medicină din Arkansas, în anul 2010, a arătat că animalele care au avut inoculate tumori umane au reacționat foarte bine la tratamentul cu chitosan, constatându-se stagnarea şi chiar regresul tumorilor. La animalele vindecate de cancer, s-a constatat că prin administrarea de chitosan recidivele  tumorilor maligne sunt mult mai rare. Chitosanul este de asemenea eficient şi administrat în paralel cu chimioterapia şi radioterapia. El reduce efectele adverse ale acestor terapii, fără a interfera negativ în sensul diminuării eficienței acestora. Pacienţii care au luat chitosan au suportat mai bine tratamentul cu citostatice sau cobaltoterapia şi au reuşit să-l ducă până la capăt într-un procent mai mare, având o intensitate semnificativ mai redusă a unor simptome cum ar fi: căderea părului, inapetenţa, căderea unghiilor, micozele, sensibilitatea la infecţii etc.

Compoziție/1 capsulă: 

Chitosan (derivat din cochilii de crustacee)………………………………………. 420 mg

Mod de administrare: de regulă, se iau câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru scădere în greutate, se administrează diluat în apă conţinutul a 1-2 capsule, înainte cu 30 de minute de fiecare masă.

Precauţii şi contraindicaţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, copiilor şi persoanelor sensibile la produse pe bază de crustacee. Alte suplimente alimentare vor fi luate la 2 ore dupa Chitosan, deoarece împiedică asimilarea lor.

Livrarea Chitosan 30cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Chitosan 30cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Chitosan 30cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !