• Centura pentru Hernie Ombilica Adulti
  • Centura pentru Hernie Ombilica Adulti
Centura pentru Hernie Ombilica Adulti

Centura pentru Hernie Ombilica Adulti

97,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Centura pentru Hernie Ombilica Adulti

Descrierea produsului

Centura elastica pentru hernie ombilicală, cu perniţă detaşabilă, este recomandată pentru tratamentul conservativ al herniei ombilicale, postoperatorii, paraombilicale, herniilor liniei albe abdominale şi prevenirea recurenţei post-hernioplastie, profilaxia prolapsului şi strangulării sacului herniar. Deasemenea indicată pacienţilor cărora nu li se recomandă intervenţia chirurgicală.

Descriere produs:

Centura este realizată dintr-o bandă elastică, cu o bună menţinere a proprietăţilor elastice în timp, prevăzută la capete cu benzi de arici pentru fixare şi reglare a gradului de compresie asupra herniei. Perniţa din silicon este introdusă într-o husă din bumbac şi se fixează pe partea internă a centurii cu ajutorul benzilor de arici.

Mod de utilizare:

Aşezaţi centura desfăşurată pe o suprafaţă orizontală astfel încât perniţa de silicon să se afle în sus. Aşezaţi-vă culcat cu spatele pe centură. Reduceţi uşor hernia prin apăsare cu mâna şi poziţionaţi apoi perniţa pe zona herniei apăsând uşor apoi prindeţi cele două părţi ale centurii cu ajutorul benzilor cu arici. Reglaţi apoi gradul de strângere din aceste benzi.

Purtarea centurii nu trebuie să provoace disconfort. Dacă totuşi acest disconfort apare trebuie verificat dacă gradul de strângere nu este prea mare sau dacă mărimea centurii a fost aleasă corect. Purtarea centurii, în cazul în care nu a fost recomandată altfel de către medic, se face începând cu 2 ore crescând treptat până la toată durata zilei.

Particularități constructive importante:

- perniţă din silicon detaşabilă;

- prinderea sigură, realizată de închizătoarea cu arici, permite ajustarea fermă a centurii pe corp, în funcţie de nevoi;

Compoziţie:

Centura: poliester – 60%, latex – 30%, bumbac - 10%.
Perniţa: PVC – 100%.

Contraindicatii:

- intoleranţă (sensibilitate) la componenţii materiei prime, hernii strangulate şi ireductibile, intertigo.Livrarea Centura pentru Hernie Ombilica Adulti produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Centura pentru Hernie Ombilica Adulti produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Centura pentru Hernie Ombilica Adulti.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...