Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan

Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Favisan
11,20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan

Descrierea produsului

Este detoxifiliant, depurativ, diuretic, expectorant, antialergic, desensibilizant.Produsul este un excelent curațitor al sângelui.

Recomandări: Folosind acest produs veți elimina excesul de acid uric, colesterol, toxine, tumori etc.

Nu există produs care să aibă o acțiune detoxifiantă mai bine resimțită!

De exemplu, în cazuri de reumatism, chiar și în cele mai avansate, aduce întotdeauna ameliorare. Și dacă nu știți ce organ este mai afectat, mai “intoxicat”, faceți o cură cu acest produs.

Este o componentă importantă în tratamentul acneei, și descurajează orice dermatoză, eczemă, prurit, erupție cutanată, indiferent de originea lor.

Este un laxativ ușor, neiritant, care nu dă dependență și, pe neașteptate, ușurează suferința chiar și acolo unde altă încercare a eșuat, cum se întâmplă, de obicei, în constipațiile rebele, asociate colitelor.

În caz de rinite alergice, se fac băi de abur, apoi se fac spălături nazale.

Nu mai este o noutate faptul că fiecare organism are un anumit grad de intoxicare, datorat modului de alimentație și de viață, în general.
Ceai Favidetox 50 g Favisan


Livrarea Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan produs de Favisan se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan produs de Favisan are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Ceai pentru dezintoxicarea organismului Favidetox, 20 doze, Favisan.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !