Canespor Crema 1% 15 gr

Canespor Crema 1% 15 gr

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Bayer
38,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Canespor Crema 1% 15 gr

Descrierea produsului

Canespor Crema 1% 15 gr


Canespor Crema este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infecțiilor fungice cutanate. Bifonazolul, substanța activă din Canespor cremă, penetrează straturile afectate ale pielii și atacă fungii. De asemenea, are efect antiiflamator.
Canespor cremă este un medicament pentru infecțiile fungice(micoze) cutanate cauzate de dermatofiți, levuri, mucegaiuri și alte microorganisme precum Malassezia furfur și pentru infecții cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.
Acestea includ infecții fungice ale picioarelor și mâinilor (tinea pedis, tinea manuum), infecții fungice ale pielii și ale pliurilor pielii (tinea corporis, tinea inguinalis), pitiriazis versicolor (infecție fungică provocată de Malassezia furfur), eritrasma (o afecțiune cutanată cauzată de Corynebacterium minutissimum); infecții superficiale cu Candida.

2. Înainte să utilizați Canespor Cremă
Canespor cremă nu trebuie utilizat:
Dacă sunteți hipersensibil (alergic) la substanța activă bifonazol sau orice alt excipient al produsului.

Aveți grijă deosebită când utilizați Canespor cremă:
Evitați ca produsul Canespor cremă să intre în contact cu ochii.

-Copii:
Canespor cremă trebuie administrat nou-născuților numai sub supraveghere medicală.
Atenționări speciale:
În cazul administrării la nivelul unor zone cutanate întinse la copii sau la sugari (datorită raportului suprafață corporală/ greutate și datorită efectului oclusiv al scutecelor), se recomandă prudență datorită riscului potențial de toxicitate hepatică.

-Sarcina și alăptare:
Datele preclinice de siguranță și datele farmacocinetice nu dau nici o indicație că se pot anticipa reacții adverse la mamă sau făt atunci când bifonazolul este utilizat în timpul sarcinii. În primele 3 luni de sarcină nu este recomandată utilizarea bifonazolului, iar în celelalte luni de sarcină medicamentul poate fi utilizat doar dacă este absolut necesar, după analiza raportului risc fetal/beneficiu matern.
Dacă alăptați, nu trebuie să aplicați bifonazol în zona sânilor.

-Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Interacțiuni cu alte medicamente :
Până în prezent nu s-au raportat interacțiuni cu alte medicamente.
Notă: Substanțele complementare ale formulei Canespor Cremă (în special stearați) pot afecta funcționalitatea produselor din latex (de exemplu prezervative, diafragme) și ca urmare pot reduce siguranța acestor produse dacă sunt folosite simultan.

3. Cum utilizați Canespor Cremă :
Canespor Cremă se utilizează o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare.
Se aplică în strat subțire pe zona afectată și se masează.
O cantitate mică de cremă este în general suficientă pentru a trata o zonă de mărimea aproximativă a palmei.
Pentru obținerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol cremă trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate.
Doza uzuală a tratamentului :
-Micozele picioarelor , “picior de atlet”(tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) : 3 săptămâni.
-Micozele trunchiului, mâinilor și pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) : 2-3 săptămâni.
-Pitiriazis versicolor, eritrasma : 2 săptămâni.
-Candidoza superficială a pielii : 2-3 săptămâni.
Dacă starea dumneavoastră se înrăutățește sau nu se îmbunătățește în aproximativ 1 săptămână, trebuie să vă prezentați la medic.
Vă rugăm să consultați medicul sau farmacistul dacă aveți impresia că efectele Canespor cremă sunt prea puternice sau prea slabe.

Copii:
Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Dintr-un studiu clinic, datele raportate nu au indicat că se pot anticipa reacții adverse severe la copii. Totuși, la sugari, bifonazolul nu trebuie utilizat decât sub supraveghere medicală.

Ce altceva mai puteți face?
Schimbați zilnic toate prosoapele sau articolele de îmbrăcăminte care intră în contact cu zonele afectate. Această măsură de precauție va împiedica răspândirea infecției fungice la alte părți ale corpului dumneavoastră sau la alte persoane.

4.Reacții adverse posibile:
Piele :
-mai puțin frecvente (mai puțin de 1 din 100, dar mai mult de 1 din 1000 pacienți tratați) :
Reacții cutanate iritante, tranzitorii, precum înroșire, înțepături.
Reacții de hipersensibilitate
-rare (mai puțin de 1 din 1000, dar mai mult de 1 din 10.000 pacienți tratați) :
Reacții de hipersensibilitate (reacții alergice) la substanța activă bifonazol sau la oricare dintre excipienți (de exemplu, alcoolul cetilstearilic), care se manifestă prin mâncărime, înroșire și erupție veziculară, chiar dincolo de suprafața cutanată expusă aplicării cremei (la pacienții cu eczemă de contact, contactul direct cu pielea a fost urmat de reacții dispersate).

5. Cum se păstrează Canespor Cremă
A se păstra la temperaturi sub 30 0C , în ambalajul original.
Puteți utiliza crema timp de 16 luni de la deschiderea tubului.

Tub 15 gr


Livrarea Canespor Crema 1% 15 gr produs de Bayer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Canespor Crema 1% 15 gr produs de Bayer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Canespor Crema 1% 15 gr.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !