CalmUrin Forte

CalmUrin Forte

 • Produsul este La comanda
 • Producator: Emed
59.34 lei
 • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

CalmUrin Forte

Descrierea produsului

 • Calitatea și eficiența unui extract de Merișor-canadian este dată mai ales de conținutul ridicat de proantocianidine. CalmUrin™ Forte conține CranRichPAC®, o formulă dublu concentrată:atât în conținutul ridicat de proantocianidine (min. 125mg/capsulă), cât și în raportul superior de extracție (40:1 concentrație). Este îmbogățit cu D-biotină, care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase, inclusiv de la nivelul tractului urinar.
 • Obținut din fructe proaspete de Merișor-canadian clasa A, atent selecționate și recoltate în momentul în care conțin maximum de substanțe bioactive.
 • Extras 100% din fructe integrale de Merișor-canadian culese în British Columbia, Canada, zonă ecologică pură

Relație directă între conținutul ridicat de Proantocianidine și calitatea Merișorului-canadian

Merișor canadian este un arbust originar din America de Nord. Fructele sale au un conținut bogat de vitamine (A, B, C, K), minerale (calciu, fier, magneziu, potasiu), acizi (folic, citric, lactic), antioxidanti polifenolici, cum ar fi proantocianidine, flavonoide, acizi fenolici și antocianidine. Merișor-canadian poate fi considerat un superaliment și datorită valorii sale ridicate pe scala ORAC (Oxigen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbție a radicalilor liberi ai oxigenului), având9,090 μ mol TE/100g1. Scala ORAC determină măsura puterii antioxidante a unor vegetale în funcție de cantitatea de antioxidanți conținută în ele.

Dintre toate substanțe active conținute în fructul de Merișor-canadian un rol aparte îl ocupă proantocianidinile (PAC). Literatura de specialitate (vezi rubrica Cercetări științifice și referințe) conține o serie de cercetări ale unor oameni de știință care s-au axat pe importanța unui conținut superior de proantocianidine într-un extract de Merișor-canadian, evedințiind o legătură direct proporțională între conținutul de proantocianidine (PAC) și calitatea respectivului extract de Merișor-canadian.

1 USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of Selected Foods, Release 2 - Prepared by Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center (BHNRC), Agricultural Research Service (ARS), U.S. Department of Agriculture (USDA) - May 2010

Avantaje unice ale suplimentului alimentar CalmUrin™ Forte

 • CalmUrin™ Forte conțineCranRichPAC®, o formulă dublu concentrată din fructe de Merișor-canadian: atât în conținutul de proantocianidine, cât și în concentrația extractului. Fiecare capsulă conține garantat min.125mg proantocianidine (PAC) si are 40:1 concentrație.
 • este obținut cu ajutorul ecotehnologiei avansate EnviroSimplex® exclusiv din soiuri de fructe de Merişor-canadian clasa A, atent selecţionate pentru concentraţia ridicată de proantocianidine(PAC), cultivate în British Columbia, Canada.
 • este obținut de compania canadiană InovoBiologic, certificată GLP (Good Laboratory Practices) și GMP (Good Manufacturing Practices), fiind unul din producătorii de top în domeniul dezvoltării și obținerii unor extracte superioare de Merișor-canadian.
 • CalmUrin™ Forte conține D-biotină, care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase, de exemplu la nivelul tractului urinar.
 • Conținut ridicat de polifenoli cu 1% antocianidine.
 • Nivel minim de aciditate.
 • Nu conține conservanți, coloranți, gluten, lactoză, organisme modificate genetic, arome artificiale, îndulcitori, apă.
 • Testat împotriva reziduurilor de pesticide și ierbicide, conținut 0%.

Ingrediente: CranRichPAC®/extract 40:1 din fructe de Merişor-canadian(Vaccinium macrocarpon)cu min. 125mg PAC/proantocianidine;capsulă:hidropropilmetilceluloză;agenți antiaglomeranți: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agenți de încărcare: maltodextrină, celuloză microcristalină;D-biotină.

Informații nutriționale:

Ingredient activ

Cantitate/ 1capsulă

% VNR*

CranRichPAC®/extract 40:1 din fructe de Merişor-canadian cu min. 125mg PAC/proantocianidine

500 mg

**

D-biotină

12 mcg

24

* Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011 **Doza zilnică nu a fost stabilită

 

Mod de prezentare: Flacon cu 20 de capsule vegetale a 653 mg.

Mod de utilizare:

 • Cazuri deosebite: zilele 1 - 3 câte 2 capsule dimineaţa şi 2 capsule seara, zilele 4 - 7  câte1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara.
 • Cazuri moderate: 1 capsulă dimineaţa şi 1 capsulă seara.
 • Protecție zilnică: alternativ, câte 1 sau 2 capsule/zi sau minimum 1 capsulă pe toată durata utilizării.

Administrarea se face cu ½ h înainte de masă.Utilizat conform prospectului, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.Este recomandat să se bea minimum 3 litri de apă pe zi pe perioada curei.

Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricării.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul: LL AAAA (vezi cutie).

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează. Administrat conform modului de utilizare din prospect, nu prezintă efecte secundare sau reacții adverse.Se poate administra în paralel cu tratamentul cu antibiotice.
Livrarea CalmUrin Forte produs de Emed se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului CalmUrin Forte produs de Emed are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului CalmUrin Forte.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !