Calibrum Activin

Calibrum Activin

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Calibrum Activin

Descrierea produsului

Caracteristici


ActiVin exercită în general efecte pozitive asupra organismului, şi pe deasupra se caracterizează prin numeroae proprietţi protective. Facilitează relaxarea în mediul nefavorabil din jurul nostru, este eficient în profilaxia îngroşării arterelor, de exemplu în scleroză arterială. ActiVin GSE 2000 acţionează împotriva depozitelor de colesterol în vase, împotriva inflamaţilor (chiar în caz de boli cronice) şi este implicat în îmbunătăţirea reacţiilor imunitare ale organismului. Exemple interesante a efectului ActiVin GSE 2000 includ abilitatea de a proteja celulele de distrugere (în special la fumători trebuie avută grijă) sau la reducerea riscului de infarct miocardic.
ActiVin este unul din cele mai importante substanţe ce asigură un stil de viaţă sănătos.
Efectele acestuia au fost verificate de numeroase studii clinice şi experimentale.

STOC EPUIZAT

Compozitie


CALIBRUM® multivitamine conţine toate elementele esenţiale (13 vitamine, beta caroten, 14 minerale şi în plus, o mixtură de flavonoide din struguri ActiVin GSE 2000) în compoziţie care corespunde precis la stulul de viaţă din prezent şi necesităţile de dietă a persoanelor active.
De aceea, utilizarea CALIBRUM® mltivitamine este recomandată de medici specialişti.
CALIBRUM® este utilizat ca supliment alimentar penru toţi adulţii care nu prezintă o balanţă optimă şi alimente variate din diverse motive (de exemplu câteva porţii de legume zilnic, o cantitate suficientă de fibre şi produse lactate, etc.) necesarul zilnic este de 1 comprimat filmat CALIBRUM® multivitamine pentru toate persoanele aflate în activitate maximă.
(SURSA: Declaraţie pe probleme de supliment de Vitamine şi Minerale în Republica Cehă la produsul CALIBRUM®).

Flacon cu 30 comprimate.Dozare


1 comprimat pe zi.

Ambalare


STOC EPUIZATLivrarea Calibrum Activin produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Calibrum Activin produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Calibrum Activin.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !