Calcivid Citrat x 30 cpr

Calcivid Citrat x 30 cpr

  • Produsul este Lipsa Stoc
  • Producator: Beres
22,83 lei 25,60 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Calcivid Citrat x 30 cpr

Descrierea produsului

Interactiuni


Hipersensibilitate cunoscută la una din componente, la uleiul de arahide, insuficienţă renală, hipercalciurie, litiază renală, administrarea de derivaţi activi de vitamina D, hiperparatiroidism, hipervitaminoză D sau hipercalcemie de orice cauză.

Imobilizare prelungită asociată cu hipercalcemie şi/sau hipercalciurie.

Tulburări de depozitare a fierului (talasemie, hemocromatoză, anemie sideroblastică) (datorită prezenţei vitaminei C).

Copii sub 6 ani.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi CalciviD comprimate filmate

în cazul în care cineva suferă de afecţiuni renale sau tulburări renale, premergător administrării produsului, se cere sfatul medicului care conduce tratamentul, pentru că în aceste cazuri decizia oportunităţii administrării de calciu şi/sau vitamina D3 este luată de medicul specialist!

Compozitie si Mod de Prezentare


Calcivid x 30 cpr este un produs recomandat pentru prevenirea şi tratamentul complementar al osteoporozei. Conţine calciu, indispensabil dezvoltării normale a oaselor şi vitamina D3, care ajută la absorbţia calciului în organism
CalciviD este un produs recomandat pentru prevenirea şi tratamentul complementar al osteoporozei. Conţine calciu, indispensabil dezvoltării normale a oaselor şi vitamina D3, care ajută la absorbţia calciului în organism. Produsul ajută la dezvoltarea completă a masei osoase şi la menţinerea ei.

Este recomandat pentru suplimentarea calciului şi vitaminei D, – indispensabile pentru metabolismul normal al ţesutului osos – favorizarea dezvoltării complete şi prevenirea reducerii masei osoaseTprevenirea apariţiei tulburărilor de formare a oaselor (osteoporoză, osteomalacie) şi ca tratament complementar. Existenţa unei cantităţi corespunzătoare de calciu şi vitamina D3 în organism este importantă în mod deosebit în următoarele cazuri:

- la vârsta pubertăţii şi la adulţii tineri pentru formarea corespunzătoare a oaselor (în special la fete şi femei),

- în perioada sarcinii şi a lactaţiei,în timpul şi după menopauză,pentru vârstnici şi la persoanele care nu stau la soare suficient (de ex. bolnavii incapabili să iasă din locuinţe),

- la cei care sunt sub regim vegetarian,

- la cei care consumă cantităţi insuficiente de produse lactate.


Livrarea Calcivid Citrat x 30 cpr produs de Beres se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Calcivid Citrat x 30 cpr produs de Beres are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Calcivid Citrat x 30 cpr.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...