Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz

Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz

31,90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz

Descrierea produsului

Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz


Se administrează 1 tabletă zilnic, ȋn timpul unei mese, cu suficient lichid, fără a o mesteca.

Indicaţie pentru diabetici:
O tabletă corespunde la 0,9 kcal/ 3,6 kJ


Compozitie


400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 μg Seleniu, 2 μg Vitamina D3.
Fără lactoză şi gluten
Combinaţia este importantă!
Cele două substanţe minerale de importanţă vitală, Calciul şi Magneziul, într-o singură tabletă, ȋn combinaţie cu fixatorul de calciu Vitamina D3, alături de microelementele Zinc, Seleniu şi Mangan !
Calciul şi Magneziul sunt două minerale de importanţă vitală, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea şi susţinerea a numeroase procese biologice.
Calciu şi Vitamina D3 pentru integritatea sistemului osos
Deoarece Calciul este ȋn permanenţă excretat de către organism, trebuie să se acorde o atenţie deosebită alimentaţiei bogate ȋn calciu, ȋn orice etapă a vieţii.

Calciul este o componentă de bază a întregului organism şi indispensabilă pentru menţinerea densităţii oaselor. Deoarece substanţa minerală este o componentă principală a scheletului şi îi conferă acestuia rezistenţă, este important să se asigure prin alimentaţie o cantitate suficientă. Vitamina D3 are funcţia de „ajutor ȋn asimilarea calciului” şi facilitează fixarea acestuia în structura oaselor.

„Elementul de integrare“ Vitamina D3 controlează absorbţia calciului şi contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor.
Organismul este capabil să producă Vitamina D, prin acţiunea constantă a soarelui asupra pielii. De multe ori însă, această producţie proprie nu este suficientă în zona geografică în care ne aflăm noi pe glob.
Magneziu pentru musculatură, celule nervoase şi inimă
Magneziul este un mineral esenţial, pe care corpul nu îl poate produce singur. În plus, stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse. Gradul ridicat de prelucrare a alimentelor poate duce în prezent la situaţia în care cantitatea de magneziu asimilată prin alimentaţie nu este întotdeauna optimă. La prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare. În plus, utilizarea în mod repetat a laxativelor şi consumul regulat de alcool extrag magneziul din corp. Asigurarea unei cantităţi suficiente de magneziu este importantă pentru alimentarea cu energie a celulelor corpului nostru. Magneziul joacă un rol important în activarea enzimelor şi astfel, este indispensabil pentru metabolismul energetic, pentru funcţionarea normală a celulelor nervoase, a aparatului muscular şi a miocardului, care este solicitat zi de zi.
Seleniu şi Zinc pentru imunitate şi protecţie celulară
Seleniul joacǎ un rol extrem de important în numeroase procese metabolice din organism.
Ca parte componentǎ a enzimelor, este de neînlocuit pentru activitatea acestora şi este folosit în schimbul de substanţe la nivel celular. De asemenea, este esenţial pentru protejarea celulelor şi important pentru sistemul imunitar. Ȋn aceste acţiuni este sprijinit de Zinc, care contribuie la diviziunea celulară normală, la protecţia constituenţilor celulari ȋmpotriva stresului oxidativ şi la o funcţionare normală a sistemului imunitar.
Mangan pentru formarea oaselor şi protecţia celulară
Manganul este un microelement ce participă la formarea mucopolizaharidelor. Este implicat ȋn procese de metabolism cu rol important pentru ţesuturile de sprijin şi pentru formarea oaselor. În plus, intră în componenţa enzimelor şi are rol în protecţia celulară.


Amabalare


Flacon cu 30 capsule


Livrarea Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz produs de Doppel Hertz, Germania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz produs de Doppel Hertz, Germania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Calciu Magneziu Zinc Seleniu DoppelHerz.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...