Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete

Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete

40,02 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete

Descrierea produsului

Biominerale par si unghii Pantokera 30 tablete

Biominerale par si unghii Pantokera+ x 30 tablete prin compoziţia sa complexă acționează din interior pentru revitalizarea firului de păr, a pielii și unghiilor, estomparea ridurilor. Dolomitul (CaMg(CO3)2) este un produs mineral natural ce conţine pe lângă Ca, Mg, și Fe, Zn şi Cu. Cătina este o sursă bogată în vitaminele A, E şi C; L-cisteina, derivat de keratină, L-metionina sunt aminoacizi esențiali cu sulf ce intră în structura keratinei firului de păr, pielii și a unghiilor și asigură revitalizarea rădăcinii părului, crescând rezistenţa şi calitatea firului de păr; drojdia de bere este cea mai bogată sursă naturală de vitamine din complexul B; Betacarotenul, acidul p-aminobenzioc (PABA) și acidul pantotenic aduc aportul zilnic în cele trei componente. Keratina este o proteină de bază din compoziția stratului protector al pielii, firului de păr și unghiilor. MSM este o sursă naturală de sulf biologic activ estențial pentru sinteza keratinei și a colagenului din piele.

Indicaţii: hrănirea și regenerarea pielii, părului și a unghiilor.

Mod de administrare: adulți și copii peste 16 ani: 2-3 comprimate/zi, înainte de masă, în cure de minim 30 zile.

Ingrediente: dolomit 100 mg, fructe de cătină 100 mg, MSM 100 mg, drojdie de bere uscata 60 mg, L-cisteină 50 mg, L-metionină 50 mg, PABA 50 mg, keratină 20 mg, beta-caroten 10 mg, acid pantotenic 6 mg, biotină 50 µg și excipienți.

Biominerale par si unghii Pantokera+ x 30 tablete


Livrarea Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete produs de Helcor Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete produs de Helcor Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Biominerale par si unghii Pantokera, 30 tablete.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !