Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire

Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire

22.50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire

Descrierea produsului

Descriere Batiste Fragrance Blush
Caracteristici

Chiar și un păr nespălat poate fi frumos și parfumat. Vorbim de părul dvs. Șamponul uscat, pentru volum și strălucire, Batiste Fragrance Blush, ar trebui să fie nelipsit dintre produsele dvs. de frumusețe. Vă poate salva din genul de situație când aveți nevoie ca părul să arate proaspăt spălat, dar aveți maximum 5 minute la dispoziție.

Folosirea acestuia este extrem de simplă. Pulverizați-l la rădăcina părului, masați ușor și gata. Coafura dvs. arată mai voluminoasă și miroase frumos, datorită parfumului floral. Îl veți aprecia atât acasă, cât și în călătorii. Nu va mai trebui să vă preocupați cum și unde vă veți spăla părul.

Caracteristici:

  • ideal pentru înviorarea părului între 2 spălări
  • curăță sebumul în exces
  • conferă părului textură și volum
  • înviorează și parfumează plăcut părul
  • lasă o senzație de păr curat
  • cu parfum floral plăcut

Aplicare:
Agitați energic doza de șampon uscat și pulverizați spre rădăcini, de la aproximativ 30 cm. Masați blând cu degetele, pieptănați și aranjați părul ca de obicei.
Livrarea Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Batiste Fragrance Blush șampon uscat pentru volum și strălucire.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !