AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS

AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS

57,14 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS

Descrierea produsului

Este un produs analog aurului coloidal Vital, cu diferența semnificativă de concentrație. În acest fel, efectele acestui produs vor fi mult mai intense și mai rapide, în majoritatea cazurilor. Totuși, intensitatea crescută a efectelor va fi sesizată mai ales în cazul afecțiunilor de natură fizică, cum ar fi artrita, deoarece în cazul utilizării ca adjuvant pentru o restructurare emoțională, psihică, mentală, efectele depind mai mult de menținerea sublinguală (și, eventual, de atenția acordată operației respective) decât de concentrația produsului.
Livrarea AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS produs de Aghoras Invent se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS produs de Aghoras Invent are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului AUR COLOIDAL OLYMPUS 30 PPM 500ml AGHORAS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !