Aspirin + C 400mg 10compr.eff.

Aspirin + C 400mg 10compr.eff.

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Bayer
27,28 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Aspirin + C 400mg 10compr.eff.

Descrierea produsului

Descriere

Cefalee usoare sau medii; febra, raceli.

Durerile de cap pot fi ameliorate si fara medicamente, precum prin miscarea in aer curat, gimnastica de destindere, sau alte metode.
Examinati posibilitatile sus mentionate inainte de a recurge la administrarea unui analgezic.
Aspirin plus C - este un medicament recunoscut in intreaga lume ca fiind usor de suportat.

Contraindicatii: Aspirin Plus C comprimate efervescente: Se interzice administrarea Aspirin plus C cand exista un risc crescut de hemoragii.
Aspirin plus C se administreaza numai la recomandare medicala in cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de ex. derivati ai cumarinei, heparina), in insuficienta glucozo-6-fosfat-dehidrogenazei, in astm sau alergie la salicilati, alte antiinflamatoare, respectiv antireumatice si substante alergene, in tulburari gastroduodenale cronice, insuficienta renala, in timpul sarcinii, in special in ultimele trei luni.
Pacientii care sufera de astm, alergie la polen, polipi nazali sau infectii cronice ale aparatului respirator (indeosebi) atunci cand sunt insotite de tulburari asemanatoare cu Alergia la polen, cat si pacientii care au o hipersensibilitate la analgezice si antireumatice sunt periclitati la administrarea Aspirin plus C prin crize de astm (astm de intoleranta la analgezice).
Acestor bolnavi li se administreaza Aspirin plus C numai la sfatul medicului.
Acelasi lucru este valabil si pentru bolnavii cu o hipersensibilitate fata de alte substante (reactii alergice), precum reactiile dermale, pruritul sau urticaria febrila.

Ingrediente: Aspirin Plus C comprimate efervescente: 1 comprimat efervescent contine:
Componente active: acid acetilsalicilic 400 mg, acid ascorbic 240 mg.
Componente neactive esentiale: hidrogencitrat de sodiu.
Aspirin plus C contine numai o singura substanta activa analgezica - acid acetilsalicilic, in plus, multa vitamina C.
Principalele substante care declanseaza si amplifica in corp starea de durere poarta denumirea de prostaglandine Acidul acetilsalicilic inhiba formarea excesiva de prostaglandine, scazand astfel sensibilitatea la durere.
Vitamina C nu poate fi sintetizata in organism, trebuie administrata odata cu hrana. in multe situatii necesarul de vitamina C creste, precum in cazul infectiilor, al fumatului, alimentatie unilaterala (regim), efort fizic sau psihic, la o varsta inaintata.
Prin adaugarea substantelor alcaline, efervescente, se obtine o dizolvare instantanee si completa a Aspirin plus C in apa, precum si o buna suportabilitate gastrica.
Substantele active se absorb rapid, ajungand rapid in circuitul sangvin si pot actiona instantaneu.

Dozaj: Aspirin Plus C comprimate efervescente: Daca nu exista alte indicatii medicale doza unica adulti 1-2 comprimate efervescente.
Doza unica copii peste 3 ani 1/2 - 1 1/2 comprimate efervescente.
Doza zilnica adulti max. 8 comprimate efervescente.
Doza zilnica copii max. 1-4 comprimate efervescente.
Comprimatele efervescente se dizolva complet in apa.
Aspirin plus C nu trebuie administrat pe timp lung sau in doze ridicate, fara consultarea medicului.
Aspirin plus C trebuie administrat la copii si tineri cu boli insotite de febra, numai la recomandarea medicala, din cauza aparitiei sindromului Reye, si numai atunci cand alte masuri nu au avut efecte binefacatoare.

Reactii adverse: Aspirin Plus C comprimate efervescente: Rar: reactii de hipersensibilitate (bronhospasm, eruptii cutanate); foarte rar: tulburari gastrice, hemoragii gastro-intestinale, o scadere a trombocitelor (trombocitopenie).
Ametelile si Tinitusul pot fi, mai ales la copii si varstnici un simptom avand drept cauza supradozarea.
In aceste cazuri se consulta medicul.
Interactiuni cu alte medicamente: Se potenteaza: efectul medicamentelor anticoagulante (de ex. derivati ai cumarinei, heparina), riscul hemoragiilor gastrointestinale la administrarea simultana a cortizonului, actiunea efectelor secundare a tuturor medicamentelor antireumatice nesteroide, efectul medicamentelor care scad glicemia (sulfonilureice), actiunea nedorita a metotrexatului. Scade efectul spironolactonei, al furosemidei, medicamente care favorizeaza eliminarea acidului uric in Guta.
Nu se recomanda administrarea Aspirin plus C cu medicamentele de mai sus, fara sfatul medicului.  Livrarea Aspirin + C 400mg 10compr.eff. produs de Bayer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Aspirin + C 400mg 10compr.eff. produs de Bayer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Aspirin + C 400mg 10compr.eff..

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !