Aspirin 500mg 20draj.

Aspirin 500mg 20draj.

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Bayer
33.36 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Aspirin 500mg 20draj.

Descrierea produsului

Descriere

Antiinflamator/ antipiretic/ analgezic.

Aspirina Bayer este un analgezic si antipiretic: combaterea durerilor de intensitate slaba sau moderata/ în cefalee/ mialgii/ dureri reumatice articulare si periarticulare/ nevralgii/ dureri dentare/ dismenoree/ combaterea febrei.
Asprina Bayer este antiinflamator: combaterea fenomenelor inflamatorii în reumatismul poliarticular acut/ atenuarea inflamatiei articulare în poliartrita reumatoida/ protectie în cazul expunerii la razele solare.

Contraindicatii: Aspirin 500 mg comprimate: Aspirina Bayer 500 mg este contraindicat în caz de:
- hipersensibilitate la acidul acetilsalicilic/ alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre componentele produsului;
- ulcer gastric sau duodenal activ;
- diateza hemoragica;
- antecedente de astm bronsic indus de administrarea salicilatilor sau a substantelor cu actiune similara/ în special antiinflamatoare nesteroidiene;
- ultimul trimestru de sarcina;
- fenilcetonurie.

Ingrediente: Aspirin 500 mg comprimate: Un comprimat contine acid acetilsalicilic 500 mg sub forma de acid acetilsalicilic.

Dozaj: Aspirin 500 mg comprimate: Comprimatele se administreaza cu o cantitate suficienta de apa/ de preferinta dupa mese.
Adulti:
Pentru efectul analgezic si antipiretic se administreaza câte un comprimat (500 mg acid acetilsalicilic)/ repetând în functie de necesitati la intervale de 4 ore.
Pentru efectul antiinflamator se administreaza 3 – 4 g acid acetilsalicilic (6 – 8 comprimate) pe zi/ în administrare fractionata/ la intervale de 6 ore.
Copii sub 12 ani:
Administrarea pentru efectele analgezice si antipiretice din cadrul afectiunilor virale se face la indicatia medicului si sub stricta lui supraveghere.
Copii peste 12 ani:
Pentru efectul analgezic si antipiretic se administreaza câte 250 mg (1/2 comprimat)/ repetând în functie de necesitati la intervale de 4 – 8 ore.
Pentru efectul antiinflamator în reumatismul poliarticular acut se administreaza 85 – 100 mg/kg si zi (fara a depasi 3 g pe zi)/ fractionat/ la intervale de 4 – 6 ore/ timp de 20 – 30 zile; în continuare se administreaza 2/3 din doza de atac 10 – 20 zile/ apoi 1/2 - 1/3 alte 30 – 40 zile.

Reactii adverse: Aspirin 500 mg comprimate: Dozele mici de acid acetilsalicilic sunt/ de regula/ bine suportate.
Au fost semnalate urmatoarele reactii adverse:
- sângerari diverse – hematemeza/ melena/ hemoragii digestive oculte (eventual cu anemie feripriva)/ epistaxis/ gingivoragii/ purpura;
- risc hemoragic chirurgical crescut (favorizarea hemoragiilor se mentine timp de 4 – 8 zile dupa oprirea administrarii acidului acetilsalicilic);
- fenomene rare de iritatie gastrica (dureri abdominale/ pirozis/ greata/ varsaturi) daca tratamentul se face corect; au fost raportate cazuri de activare a ulcerului gastro-duodenal/ în anumite cazuri/ cu perforatie;
- complicatii infectioase/ inclusiv sindrom Reye (encefalopatie si afectare hepatica)/ la copiii tratati cu acid acetilsalicilic în scop analgezic/antipiretic.
- sunt posibile reactii alergice/ manifestate îndeosebi prin urticarie/ edeme/ rareori astm sau reactii anafilactice; au fost semnalate reactii de tip anafilactoid la pacientii idiosincrazici.
- tulburari ale functiei hepatice (cresterea transaminazelor)/ renale si hipoglicemie.  Livrarea Aspirin 500mg 20draj. produs de Bayer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Aspirin 500mg 20draj. produs de Bayer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Aspirin 500mg 20draj..

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !