ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI

ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Zentiva
28,20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI

Descrierea produsului

Proprietati:
Melatonina este un hormon înrudit cu serotonina, produs de glanda pineală, localizată în creier și acționează ca un puternic
„cronobiologic"", menținând ritmurile circadiene normale. Supranumită „hormonul somnului"", melatonina contribuie la atenuarea tulburărilor de somn. Efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare. Extractul de Mac-californian (Eschscholtzia californica) ajută în cazul stresului cauzat de un stil de viață ocupat, contribuie la relaxare și susține calitatea somnului natural. Extractul din Roinița (Melissa officinalis) contribuie la instalarea somnului, susține un somn calm și odihnitor. Extractul de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) ajută la inducerea calmului și a somnului odihnitor, de bună calitate."

Ingrediente:
- Agent de încărcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsulă: gelatină, glicerină, coloranți/ dioxid de titan, patent blue, oxid negru de fier, carmoizină; extract hidroetanolic 3,5-7:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părți aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% vitexină; extract apos 5-6,2:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din frunze de Roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rosmarinic; emulsifiant: lecitină din Soia; agent de îngroșare: ceară albă de albine; extract 3-9:1 din părți aeriene de Mac-californian (Eschscholzia californica), cu 0,6% protopină; melatonină.

Mod de administrare:
- 1 capsulă pe zi, administrată seara, cu 30 de minute înainte de culcare. Capsula se înghite cu o cantitate corespunzătoare de lichid.

Precautii:
Produsul conține lecitină din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.
Se recomandă evitarea consumului de alcool pe perioada utilizării suplimentului alimentar cu melatonină. Nu se recomandă conducătorilor auto și/ sau de utilaje (produsul favorizează instalarea somnului, scăderea atenției, a reflexelor și a puterii de concentrare) în primele 5 ore de la utilizare. A nu se utiliza în asociere cu medicamente de tipul barbituricelor, benzodiazepinelor, deoarece melatonina contribuie la creșterea efectului sedativ al acestora. Utilizarea în exces sau de către persoanele sensibile la melatonină poate determina dureri de cap, neliniște, insomnie, amețeală, somnolență, tulburări digestive. În aceste situații se recomandă întreruperea utilizării și consultarea personalului de specialitate. Nu se recomandă utilizarea în sarcină sau alăptare.

Prezentare:
15 capsule moiLivrarea ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI produs de Zentiva se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI produs de Zentiva are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ASLAVITAL SOMN X 30 CPS MOI.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !