ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR

ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR

13,32 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR

Descrierea produsului

Asaprin Cardio inhiba adeziunea si agregarea trombocitelor din sange (trombocite) si in felul acesta previne formarea cheagurilor de sange (trombi) in curs de dezvoltare (inhibarea agregarii plachetare).

Asaprin Cardio este utilizat: 

- pentru reducerea riscului de mortalitate la pacientii la care se suspecteaza infarct miocardic acut

- pentru reducerea riscului de morbiditate si mortalitate la pacientii cu infarct miocardic in antecedente

- pentru profilaxia secundara a accidentului vascular cerebral

- pentru reducerea riscului de atacuri ischemice tranzitorii (AIT) si accident vascular cerebral la pacientii cu AIT

- pentru reducerea riscului la pacientii cu angina pectorala stabila si instabila

- pentru profilaxia trombembolismului dupa chirurgie vasculara sau interventii chirurgicale, de exemplu, PTCA (Angioplastia Coronariana Percutanata Transluminala), CABG (Bypass Coronarian), endarterectomie carotidiana, sunturi arterio-venoase

- pentru profilaxia trombozei venoase profunde si a embolismului pulmonar dupa imobilizare pe termen lung, de exemplu, dupa interventie chirurgicala majora

- pentru reducerea riscului primar de infarct miocardic la persoanele cu factori de risc cardiovascular de exemplu, diabet zaharat, hiperlipidemie, hipertensiune arteriala, obezitate, fumat, varsta inaintata

- pentru inhibarea profilactica a agregarii plachetare in anevrism coronarian.

Compozitie 

Un comprimat contine acid acetilsalicilic 100 mg, excipienti q.s

Mod de administrare

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Angina pectorala instabila, profilaxia recidivei infarctului miocardic, dupa interventii chirurgicale vasculare, profilaxia atacurilor ischemice tranzitorii (AIT) si a infarctului cerebral:

Doza zilnica recomandata este de un comprimat gastrorezistent de Asaprin Cardio (echivalent la 100 mg acid acetilsalicilic pe zi).

Infarct miocardic acut: 

Doza zilnica recomandata este de trei comprimate gastrorezistente de Asaprin Cardio (echivalent la 300 mg acid acetilsalicilic pe zi).

Profilaxia trombozei venoase si a embolismului pulmonar: 

Doza zilnica recomandata este de un comprimat Asaprin Cardio (echivalent la 100 mg acid acetilsalicilic).

Profilaxia trombozei vaselor coronariene la pacientii cu factori multipli de risc:

Doza zilnica recomandata este de 1 – 2 comprimate Asaprin Cardio 100 mg (echivalent 1a 100 – 200 mg acid acetilsalicilic) sau de un comprimat Asaprin Cardio 300 mg (echivalent la 300 mg acid acetilsalicilic) la intervale de 2 zile.

Comprimatele trebuie administrate dupa mese si inghitite intregi cu o cantitate suficienta de lichid (de exemplu, un pahar cu apa).

Pentru tratamentul infarctului miocardic acut, primul comprimat gastrorezistent trebuie sa fie sfaramat sau mestecat.

Asaprin Cardio 100 mg este destinat utilizarii pe termen lung. Medicul este cel care trebuie sa decida cu privire la durata tratamentului.

Daca luati mai mult Asaprin Cardio 100 mg decat trebuie 

Ameteli si zgomote in urechi, in special la copii si varstnici, pot indica intoxicatii grave. Va rugam sa anuntati medicul dumneavoastra daca banuiti ca ati luat o supradoza de ASPIRIN CARDIO 100 mg.

Medicul dumneavoastra va decide cu privire la masurile necesare pentru a fi luate in functie de severitatea dozei / intoxicatiei.

Daca uitati sa luati Asaprin Cardio 100 mg 

Daca ati uitat sa luati o doza de Asaprin Cardio 100 sau ati luat prea putin nu luati o doza dubla data viitoare; pur si simplu continuti sa luati medicamentul asa cum este mentionat in acest prospect sau cum v-a prescris medicul dumneavoastra.

Daca incetati sa luati Asaprin Cardio 100 mg 

Nu intrerupeti tratamentul cu Asaprin Cardio 100 mg fara sa consultati medicul.

Producator 

Helcor

Mod de prezentare

Cutie 20 comprimate
Livrarea ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR produs de Helcor Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR produs de Helcor Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ASAPIRIN CARDIO 100 MG X 30 CPR.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie