Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS

Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS

56,51 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS

Descrierea produsului

ARTROPLANT CU MSM Mişcare fără durere

ARTROPLANT CU MSM este un produs care ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

Rețeta inovativă a produsului este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.

GLOSAR - REUMATISMUL

Sub denumirea generică de „reumatism” se înţeleg astăzi o multitudine de disfuncţii de etiologii diverse şi multiple, considerate ca făcând parte din grupul afecţiunilor metabolice inflamatorii cu o componentă imunitară importantă. Caracteristic este faptul că tulburările şi simptomatologia sunt deseori imprecise, de gravitate, intensitate şi extindere care variază de la individ la individ, iar evoluţia este greu de prognosticat.
În realitate în momentul apariţiei simptomatologiei, disfuncţia organului este mult mai profundă şi mai importantă decât ar părea la prima vedere.
Grosier, afecţiunile reumatismale se clasifică în:
-forme de reumatism inflamator, 
-forme de reumatism degenerativ, 
-forme de reumatism abarticular.

Contribuie la

Contribuie la funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Artroplant cu MSM 72cpr -20% GRATIS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !