Argila x 200 gr , Algo

Argila x 200 gr , Algo

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Algo
19,80 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Argila x 200 gr , Algo

Descrierea produsului

Argila x 200 gr , Algo


Argila Algo este un supliment alimentar cu o remarcabila putere de absorbtie.

Uz intern:
Cura de bază este obligatorie pe durata a 3 săptămâni, timp în care se bea apă argiloasă foarte tulbure, de 3 ori pe zi.

Prepararea cataplasmei - Din argilă şi puţină apă se face o pastă groasă, consistentă , care se aplică pe locul bolnav în grosime de 0,5 - 1 cm, fie direct pe piele, fie pe un tifon. Cataplasmele se aplică de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2-3 ore, sau se lasă de seara până dimineaţa.

Cura de întreţinere se continuă în următoarele 4-6 luni luându-se doar o doză dimineaţa, timp de 10 zile consecutiv în fiecare lună. În funcţie de vechimea bolii, de vârstă, de stresul acumulat, de condiţile de muncă şi de viaţă ale fiecăruia, cura de întreţinere poate varia de la 10 zile pe lună la 15-20 de zile sau, în cazurile mai grave, câteva luni la rând făra întrerupere. Dacă după cura de bază problemele nu sunt rezolvate, acestea poate fi prelungită cu 1-2 săptămăni. Supradozarea nu are efecte secundare.

Uz extern:
Argila poate fii utilizată sub formă de cataplasme, pentru noduli tiroidieni, guşă, noduli mamari, prostată, dureri articulare.

Masca de frumuseţe
Se ia un castravete mic, care se rade pe răzâtoare mică. Se stoarce sucul, în care se dizolvă o linguriţă de argilă sau un bulgăraş, amestecându-se până se obtine o pasta omogenă. Se întinde uniform pe toată faţa se lasă 10-15 minute să se usuce bine, apoi se spala faţa cu apă călduţă. În cazul acnee, pe lângă cura internă, masca va fi aplicată zilnic.

Pentru copii de orcie vârstă (începând de la o lună de viată), tratamentul este acelaşi ca şi la adulţi, dar dozele de argilă se reduc la jumâtate.

Prezentare Farmaceutica


Argila Algo este un supliment alimentar cu o remarcabila putere de absorbtie.

Indicatii


Preparare
Într-un pahar de sticlă sau o cană de porţelan se pun 100-150ml apă.
Se adaugă o linguriţă plină cu argilă sau un bulgăraş de argilă de mărimea unei nuci mici.
Argila sub formă de bulgăraşi nu trebuie fărămiţată, întrucât se dizolvă singură in apă.
Pregătirea argilei se face din ajun: se lasă de seara pâna dimineaţa, când este amestecată bine cu o spatulă de lemn şi se bea rapid foarte tulbure, pe stomacul gol, cu 30min înainte de masă. Sedimentul (ca un zaţ de cafea) se aruncă şi se pregăteşte apa cu argilă pentru masa următoare. Acest procedeu se repetă de 3 ori pe zi, înaintea meselor importante.
Esenţial este să se bea apa argiloasă foarte tulbure înainte de masă, nu după masă.
Cei care postesc sau nu mănâncă dimineaţa ori seara, pot consuma argila liniştiţi, fără a mânca nimic după aceea. Este important să nu se folosească în manipularea argilei metalul sau plasticul, ci numai sticlă, porţelanul sau lemnul.

Contraindicatii:
Argila nu are nici un efect secundar, deci nu poate face nici un rău. Ca orice cura naturală, poate provoca ca o aparentă deteriorare a stări generale a organismului în prima fază (7-10 zile), ca urmare a eliminări toxinelor din organism. Dacă în primele primele zile de tratament urina şi scaunul vor prezenta modificări (miros urât, uşoară constipaţie sau diaree, urină cu sediment, tulbure şi inchisă la culoare), nu trebuie să se întrerupă tratamentul! Atunci se elimină toxinele şi organismul se purifică, urmând ca după această perioadă să inceapă faza de vindecare.

Argila x 200 gr , AlgoLivrarea Argila x 200 gr , Algo produs de Algo se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Argila x 200 gr , Algo produs de Algo are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Argila x 200 gr , Algo.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !