ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV

ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV

  • Produsul este La comanda
  • Producator: ADSERV
7.55 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV

Descrierea produsului

ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV

Descriere

Plantă extrem de aromată, anasonul este originar din Orientul Apropiat şi era cultivat în Egiptul Antic. Florile de culoare alb-gălbui de pe tulpinile verticale dau ulterior nastere fructelor cenuşii aromate (pe care le stim ca seminţe de chimen dulce) care au un gust usor dulce.

Anasonul este o plantã cultivatã, înruditã cu pãtrunjelul, cu tulpinã ramificatã, care creşte pânã la o jumãtate de metru. Frunzele de la bazã sunt ovale, cu margini zimţate, iar cele din partea superioarã a tulpinii se divizeazã în fâşii înguste. Înfloreşte în lunile iunie-august.

De la anason se folosesc în scop medicinal fructele – popular considerate şi numite seminţe. Acestea au dimensiunea de 3-5 mm, o formã aproximativ ovoidalã, mai subţire la unul din poli, au un miros caracteristic, plãcut, aromat. Se recolteazã în lunile august-septembrie. Fructele sunt folosite şi în industria alimentarã ca aromatizant.Livrarea ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV produs de ADSERV se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV produs de ADSERV are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ANASON FRUCTE 150GR, ADSERV.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie