Alectra Spray X 20 ML

Alectra Spray X 20 ML

33,60 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Alectra Spray X 20 ML

Descrierea produsului

Preparatul ALECTRA contine:
Extract gemoterapic din muguri de Coacaz negru – Ribes nigrum* MG (1:20)
Extract uscat din radacina de Astragalus membranaceus (4:1)
Contine alcool etilic de cereale 20 % vol..
* Planta din cultura ecologica

Actiune si recomandari:

 • Efect de cortizon natural, fara reactii secundare
 • Creste  puterea de aparare a organismului
 • Administrare înainte de perioadele de expunere (cu 4 saptamâni) si în timpul expunerii la alergenii sezonieri
 • Produs natural care în timp, poate diminua reactiile alergice la contactul cu alergenii 

Mecanisme de actiune:
Extractul din muguri de Coacaz negru determina cresterea nivelului corticosteroizilor, activatori ai raspunsului endogen în procesele inflamatorii (actiune “cortison-like”, comportându-se ca un cortizon natural, fara a avea însa toxicitatea cortizonului);

S-a constatat experimental ca:

 • activeaza si stimuleaza 11–oxi-steroizii;
 • inhiba catenele enzimatice care produc prostanoizi, inhibând astfel procesele inflamatorii;
 • actioneaza asupra granulocitelor eozinofile, reducând eozinofilia;
 • reduce valorile VSH;
 • previne sinteza si eliberarea de histamina,
 • împiedica scaderea nivelului adrenalinei,
 • are actiune antioxidanta puternica.

Efectul antiinflamator a fost demonstrat si prin o serie de teste specifice: testul de rezistenta la frig, testul edemului plantar la formol, testul cu introducerea unui corp strain subcutanat; testul cu ajutorul adjuvantului Freud, testul edemului indus cu carrageen.

Astragalus membranaceus este o leguminoasa considerata una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, folosita de peste 2000 de ani în medicina traditionala chineza.
Extractul din radacina de Astragalus membranaceus are efecte benefice importante: imunostimulator si antialergic, adaptogen, antioxidant intracelular puternic, antianemic,antiedematos, protector pulmonar si altele.

Mecanismele imunitare implicate sunt atât mecanisme nespecifice (stimuleaza functia de fagocitoza a macrofagelor) cât si mecanisme specifice (activeaza limfocitele T, regleaza nivelul de IgG).

Se considera ca IgG eliberate de catre plasmocite (ca elemente imunitare specifice),  intervin în procesul de opsonizare (favorizare a legarii antigenului de macrofag) si fagocitare a alergenului de catre  macrofage (elemente imunitare nespecifice), îmbunatatind  actiunea macrofagului de a neutraliza alergenul.   

Daca pâna în urma cu 20 ani s-a insistat asupra specificitatii raspunsului imun, ca una din caracteristicile majore ale acestuia, în prezent nu se mai separa cele doua cai de aparare imuna.
Cele doua compartimente se intrica, finalizarea efectului pozitiv al extractului de Astragalus fiind realizata cu activitatea mixta, atât  prin instrumente  nespecifice /fagocitoza/functie a macrofagului- celula nespecifica, dar si cu participare specifica a IgG, totul bine intricat pentru eficientizarea apararii imune. 

Mod de administrare:
Adulti si copii peste 12 ani: câte 3 - 5 pufuri de 2 ori pe zi, administrate direct în gura. În cazul unor stari acute se pot administra câte 3-5 pufuri de pâna la de 4 ori pe zi, timp de 7 zile, apoi se continua cu doza de 3-5 pufuri de 2 ori pe zi, pe perioada de expunere la alergeni.

Atentionari:
Daca simptomele nu dispar este necesara consultarea medicului sau instituirea unui tratament medicamentos.
Nu se recomanda administrarea în timpul sarcinii si alaptarii.

Tara de origine: Romania
Livrarea Alectra Spray X 20 ML produs de PlantExtrakt, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Alectra Spray X 20 ML produs de PlantExtrakt, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Alectra Spray X 20 ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !