Alcachofa De Laon

Alcachofa De Laon

194,00 lei 214,00 lei
  • Primesti 3 puncte de fidelitate
Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Alcachofa De Laon

Descrierea produsului

Indicatii


Alcachofa De Laon favorizează procesul de depunere a glicogenului în ficat şi accelerează procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabilă în transformarea hidraţilorde carbon în lipide, obţinînd astfel, surse suplimentare de energie.
Eficacitatea pentru Alcachofa de Laon este întărită şi de alte ingrediente şi vitamine, pe lângă anghinare, pe lângă anghinare, care aduc beneficii suplimentare organismului, cum ar fi: vitamina B1 care prezintă importanţă în metabolismul proteinelor şi al glucidelor, în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi, cu precădere, a celui periferic, a aparatului digestiv şi a glandelor endocrine, în absorbţia intestinală, a grăsimilor.

Favorizează procesul de depunere a glicogenului în ficat şi accelerează procesul de eliminare a urinei, fiind indispensabilă în transformarea hidraţilorde carbon în lipide, obţinînd astfel, surse suplimentare de energie.

Vitamina B2 este necesară pentru vindecarea şi menţinerea uni tegumen sănătos, ajută organismul la echilibrarea acidităţii.Este benefică pentru păr, unghii şi ochi.

Vitamina B6 ajută la formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor, fiind şi stimulent muscular. Are un rol important în buna funcţionare a sistemului nervos , a măduvei osoase, producerea de globule roşii şi de anticorpi.

Vitamina B12 participă activ la metabolismul proteinelor, lipidelor și glucidelor; contribuie la funcționarea normală a celulelor, în special a celor din măduva osoasă; are rol benefic asupra sistemului nervos și a traiectului gastrointestinal; acționează în mod esențial în formarea globulelor roșii la nivelul oaselor, în sinteza proteinelor care participă la edificarea diferitelor țesuturi, precum și în sinteza proteinelor.

Vitamina C este un nutrient esențial vieții, solubil în apă, implicat în producția de glucocorticosteroizi și de anumiți neurotransmițători (substanțe care permit transmisia influxului nervos), în metabolismul glucozei, al colagenului, al acidului folic și al anumitor aminoacizi, în neutralizarea radicalilor liberi și a nitrozaminelor, în reacții imunologice, care facilitează absorbți fierului la nivelul tubului digestiv.Livrarea Alcachofa De Laon produs de Eternal Pharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Alcachofa De Laon produs de Eternal Pharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Alcachofa De Laon.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !