Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s

Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Solgar
160,87 lei
  • Primesti 3 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s

Descrierea produsului

Descriere generala

Există aproximativ 500 de specii de bacterii care trăiesc în tracturile noastre digestive. Majoritatea acestora sunt bacterii „prietenoase”, ce au un efect mutual benefic pentru noi, gazdele. Bacteriile prietenoase se hrănesc cu fibre și, în acest proces, generează diferiți acizi organici ce pot modifica nivelul de aciditate al intestinelor, controlând astfel răspândirea bacteriilor patogene. Acestea produc de asemenea și anumite vitamine, ajutând la digestia alimentelor cum ar fi lactoza din produsele lactate. Este, prin urmare, deosebit de importantă asigurarea echilibrului bacteriilor intestinale, în favoarea culturilor „prietenoase”, ce se poate realiza printr-o dietă corespunzătoare (săracă în zaharuri) și suplimentare cu probiotice.

Produsele probiotice SOLGAR sunt de regulă combinații ce includ Lactobacillus acidophilus și Bifidobacterium lactis. Aceste două culturi predomină în diferite zone ale tractului digestiv și sunt rezistente la diferite condiții, fiind importante pentru sănătatea și funcționarea acestuia. Astfel de bacterii intestinale sunt ușor distrus de antibiotice sau anumite tipuri de medicamente, fapt pentru care suplimentarea ne permite să menținem nivelurile corespunzătoare de bacterii „prietenoase” și, în consecință, un nivel ridicat al sănătății.

Avansate de la Solgar asigură microorganisme benefice rezistente la aciditatea stomacului, endemice tractului digestiv inferior, ce contribuie la menținerea sănătății florei intestinale.Deoarece suplimentarea aportului de probiotice poate fi necesar din motive diferite pentru diferite grupe de vârstă, Solgar dispune de o gamă potrivită pentru toate vârstele și scopurile.

Probioticele Solgar:

• Sunt 100% lipsite de lactoză

• Conțin polizaharide în capsule pentru a proteja nivelul redus de pH al stomacului și pentru a alimenta în mod simultan probioticele în tractul intestinal.

• Au o compoziție exactă, indiferent de lot

• Folosesc un proces special patentat de uscare la rece care le crește stabilitatea

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

A se administra ca supliment alimentar pentru adulți, una (1) până la două (2) capsule vegetale pe zi, preferabil în timpul mesei

Fiecare capsulă vegetală asigură:

Complex avansat Dophilus® cu miliarde de microorganisme ce asigură:

L. acidophilus, LA-5® 1.25 miliarde microorganisme

B. lactis, BB-12® 1.25 miliarde microorganisme

L. paracasei, L. CASEI 431® 1.25 miliarde microorganisme

L. rhamnosus GG, LGG® 1.25 miliarde microorganismeLivrarea Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s produs de Solgar se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s produs de Solgar are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Advanced Multibillion Dophilus veg. caps 60s.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !