Acupan x 5 fiole

Acupan x 5 fiole

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Biocodex
17.00 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Acupan x 5 fiole

Prospect

Acupan x 5 fiole


Copii sub 15 ani, In absenta studiilor clinice.
Convulsii sau antecedente de tulburari convulsive.
Risc de retentie urinara legat de afectiuni uretroprostatice.
Risc de glaucom prin Inchidere de unghi .
Hipersensibilitate la nefopam sau la oricare din excipienti.

Mod de Administrare


Ca la toate analgezicele, posologia trebuie adaptata In functie de intensitatea durerii si de raspunsul clinic al fiecarui pacient.
Administrare intramusculara: Acupan se administreaza intramuscular profund. Doza uzuala recomandata este de 20 mg/injectie. Daca este necesar, tratamentul se poate repeta la fiecare 6 ore, fara a se depasi doza totala de 120 mg/24 ore.
Administrare intravenoasa: Acupan se administreaza In perfuzie i.v. lenta , de peste 15 minute, pacientul fiind asezat In decubit dorsal , pentru a se evita aparitia efectelor nedorite (greata , vertij , transpiratie ). Doza unica uzuala recomandata este de 20 mg/injectie, repetata, daca este necesar, la fiecare 4 ore, fara a se depasi doza totala de 120 mg/24 ore.
Acupan poate fi administrat In solutiile uzuale pentru perfuzie (solutie izotonica de clorura de sodiu sau glucoza ). Se recomanda evitarea combinarii In aceeasi seringa a altor medicamente injectabile cu Acupan.

Compozitie si Mod de Prezentare


Tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase de scurta durata, In particular al durerilor post -operatorii.
Compozitie : O fiola de 2 ml solutie injectabila/perfuzabila contine clorhidrat de nefopam 20 mg si excipienti: fosfat monosodic dihidrat, fosfat disodic dodecahidrat, apa pentru preparate injectabile.


Observatii


cutie 5 fiole


Livrarea Acupan x 5 fiole produs de Biocodex se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Acupan x 5 fiole produs de Biocodex are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Acupan x 5 fiole.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !