Acevirex 50 mg/5 g

Acevirex 50 mg/5 g

25,00 lei
Acest medicament se elibereaza numai in farmacie pe baza de prescriptie medicala. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Acevirex 50 mg/5 g

Prospect

Acevirex 50 mg/g cremă, 5 g, Gsk

Acevirex cremă este indicat pentru tratamentul infecțiilor cu virusul herpes simplex ale pielii, inclusiv herpesul genital inițial și recurent, și herpesul labial. Este indicat pentru utilizare la toate categoriile de vârstă (adulți și copii).

Mod de utilizare:

Acevirex crema se va folosi de 5 ori pe zi, la aproximativ 4 ore interval, cu excepția dozei nocturne.
Acevirex crema se va aplica în zona leziunilor sau a viitoarelor leziuni, cât mai curând posibil de la debutul infecției, de preferat în stadiu incipient (prodrom sau eritem). Tratamentul poate, de asemenea, fi început în stadiu mai avansat (papula sau pustulă).
Tratamentul trebuie continuat timp de cel puțin patru zile pentru herpes labial și cinci zile pentru herpes genital. Dacă nu se vindecă, tratamentul poate fi continuat până la zece zile.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la aciclovir, valaciclovir, propilenglicol, alcool cetostearilic sau la oricare dintre excipienții enumerați

Precauții:
Nu se recomandă aplicarea de aciclovir la nivelul mucoaselor, ca de exemplu cea orală, conjunctivală sau vaginală, deoarece poate fi iritant. Se acordă o atenție deosebită pentru evitarea introducerii accidentale în ochi.
La pacienții sever imuno-compromiși (de exemplu, pacienții cu SIDA sau cei cu transplant de măduva osoasă) se va lua în considerare administrarea de aciclovir pe cale orală. Acești pacienți trebuie încurajați să se adresez
Livrarea Acevirex 50 mg/5 g produs de Glaxo SmithKline se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Acevirex 50 mg/5 g produs de Glaxo SmithKline are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Acevirex 50 mg/5 g.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !