Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz

Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Sandoz
24,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz

Descrierea produsului

Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz

O lingurita dozatoare (5 ml solutie orala) contine 100 mg acetilcisteina si excipienti: p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, sorbitol, citrat de sodiu dihidrat, aroma de portocale.

Indicatii:
ACC Granule pentru solutie orala este un medicament indicat pentru tratamentul tulburarilor secretiei bronsice in cazul afectiunilor bronhopulmonare acute si cronice, insotite de formarea si transportul deficitar al secretiei.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la acetilcisteina sau la oricare dintre componentii produsului.

Mod de administrare:
Administrati ACC Granule pentru solutie orala asa cum v-a prescris medicul dumneavoastra. Administrati ACC Granule pentru solutie orala dupa mese si numai dupa prepararea solutiei orale.
Efectul mucolitic al ACC Granule pentru solutie orala este potentat de aportul de lichide.
Durata administrarii depinde de tipul si severitatea afectiunii si trebuie stabilita de catre medic. Nu se recomanda administrarea ACC Granule pentru solutie orala mai mult de 4-5 zile fara recomandarea medicului. In cazul bronsitei cronice si al mucoviscidozei, trebuie efectuat un tratament de durata in scopul profilaxiei infectiei.
Daca nu este prescris altfel de catre medicul dumneavoastra, sunt valabile urmatoarele doze:
- adulti si adolescenti cu varsta peste14 ani: 400-600 mg acetilcisteina pe zi (2 lingurite dozatoare sau 10 ml solutie orala de 2-3 ori pe zi)
- copii cu varsta intre 6-14 ani: 300-400 mg acetilcisteina pe zi (o lingurita dozatoare sau 5 ml solutie orala de 3-4 ori pe zi)
- copii cu varsta intre 2 si 5 ani: 200-300 mg acetilcisteina pe zi (o lingurita dozatoare sau 5 ml solutie orala de 2-3 ori pe zi)
- copii cu varsta sub 2 ani: acetilcisteina poate fi administrata la copiii cu varsta sub 2 ani numai sub stricta monitorizare medicala. Doza recomandata este 100-150 mg acetilcisteina pe zi (1/2 lingurita dozatoare sau 2,5 ml solutie orala 2-3 ori pe zi)
Mucoviscidoza
Pacientii cu mucoviscidoza si o greutate de peste 30 kg pot utiliza doze de pana la 800 mg acetilcisteina pe zi daca este necesar. 
 Livrarea Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz produs de Sandoz se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz produs de Sandoz are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Acc Junior 20mg, 30 g, Sandoz.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !