Vera Farma Magneziu, Gikgo Biloba si Lecitina 30cpr

Vera Farma Magneziu, Gikgo Biloba si Lecitina 30cpr

16,09 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770 252 887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0745 837 280 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Mg + GINKGO BILOBA + LECITINĂ - Concentrare și memorie

Mg + GINKGO BILOBA + LECITINĂ este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulaţiei cerebrale şi funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare.

GINKGO BILOBA
Originar din Asia, ginkgo biloba face parte din familia Ginkgoaceae, fiind un copac foarte vechi, care a rezistat ultimei glaciaţiuni. Considerată a fi o adevărată fosilă vie, Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbori de pe Terra, fiind singurul supravieţuitor al ordinului Ginkgoales. Acest ordin a cuprins 15 generaţii de gimnosperme ce datează din era Paleozoică (cu 250 milioane de ani în urmă), perioadă în care arborii populau întreaga emisferă nordică. În Asia, ginkgo biloba este considerat a fi un copac sacru, în China şi Japonia fiind cultivat pe lângă templele budhiste şi palate. Denumirea de “ginkgo” provine din cuvântul japonez “yin-kuo” care înseamnă “caisa argintie”, aluzie la forma şi culoarea fructului. Ginkgo biloba este un arbore de formă piramidală, ce poate ajunge la 40-50m înălţime şi 2-5m diametrul trunchiului. El are o coroană ramificată în formă de pagodă, cu ramuri lungi, de peste 10m. Frunzele, în formă de evantai sunt lucioase şi pot ajunge la 8cm lungime. Copacul este considerat a fi cea mai longevivă specie de pe Pământ, unele exemplare ajungând la vârsta de 2500 de ani. În China, ginkgo biloba mai este numit şi “arborele pagodelor”, iar în Japonia, copacul se mai numeşte “arborele templier” sau “caisa argintie”. Drept dovadă a rezistenţei şi robusteţei sale este faptul că, după aruncarea bombei atomice asupra oraşului Hiroshima, singurul supravieţuitor a fost un arbore de ginkgo biloba, copac care, în anul următor atacului nuclear a înmugurit, fără a suferi modificări genetice. În Europa, ginkgo biloba a fost adus abia în anul 1730 de către fizicianul şi botanistul german Engelbert Kaempfer. Astăzi, planta se cultivă în Europa, Asia şi America atât în scop terapeutic, cât şi ornamental. În medicina tradiţională chineză, planta era întrebuinţată pentru îmbunătăţirea memoriei şi a circulaţiei cerebrale. Ginkgo biloba îşi datorează eficienţa complexului de substanţe active, alcătuit din: flavonoide, diterpene (ginkgolidele A, B, C, J şi M) şi lactone sesquiterpenice (bilobalidă şi bilobalonă). În Asia, ginkgo biloba se foloseşte în medicina tradiţională de peste 5000 de ani, datorită proprietăţilor sale deosebite.

LECITINA  
Lecitina este un complex de fosfolipide alcătuit din fosfatidil-esteri (fosfatidil-colină, fosfatidil-serină şi fosfatidil-inozitol), fiind precursor de acetilcolină. Acetilcolina (alcătuită din colină sau fosfatidil-colină şi acetil-coA) este unul din principalii neurotransmiţători de la nivelul creierului, fiind implicată în procesele de memorare. Studii clinice au demonstrat că lecitina influenţează pozitiv memoria şi ameliorează procesele cognitive, eficienţa fiind datorată stimulării sintezei de acetilcolină prin creşterea disponibilităţii colinei, fiind recomandată pentru creşterea randamentului intelectual la elevi.
 
MAGNEZIU

În organism, peste 50% din cantitatea totală de magneziu se află în oase (sub formă de fosfat de magneziu şi carbonat de magneziu), alături de calciu jucând un rol important în formarea ţesutului osos. Restul de magneziu se regăseşte în muşchi, sânge şi în ţesuturile moi.

Doza zilnică recomandată: 375 mg, conform Directivei 2008/100/EC.

Carenţa de magneziu:
Deficitul de magneziu poate conduce la apariţia spasmelor musculare (spasmofilie, tetanie, crampe), tremurăturilor sau chiar a convulsiilor. De asemenea, poate determina deficite de calcifiere la nivel osos, osteoporoză şi fracturi la traumatisme minore. Scăderea concentraţiei de magneziu a fost implicată atât în apariţia aritmiilor, cât şi a infarctului miocardic.                                                     

Contribuie la

Complexul GINKGO BILOBA–LECITINĂ contribuie la: 

-normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice, 
-normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical,  
-normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozin-trifosforic reprezintă forma de stocare a energiei la nivel celular),
 -funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare,
 -eficientizarea randamentului intelectual,
 -reducerea stării de oboseală psihică şi mentală, 
 -funcţionarea normală a auzului,
 -menţinerea echilibrului în condiţii optime.

MAGNEZIU contribuie la:
-funcţionarea normală a sistemului nervos,
-funcţionarea normală a digestiei,
-funcţionarea normală a aparatului cardiovascular,
-funcţionarea normală a sistemului muscular,
-menţinerea sănătăţii sistemului osos,
-menţinerea sănătăţii dinţilor,
-menţinerea sănătăţii psihice (mai ales în caz de suprasolicitare),
-metabolismul energetic normal, 
-echilibrul electrolitic,
-sinteza normală a proteinelor.

Contraindicatii

Intoleranţă la oricare dintre ingredientele produsului.

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...