Lipoartrin forte

Lipoartrin forte

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra. Va multumim.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770.252.887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0746 483 671 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Contraindicatii


3.2. Contraindicaţii

Conform actualelor cunoştinţe medicale, produsul nu are nici un fel de efecte nedorite şi contraindicaţii .
Indicatii


Este destinat menţinerii şi refacerii integrităţii structurale şi funcţionale a articulaţiilor. Protejază cartilajul articular de o afectare prematură. Stopează degenerescenţa articulară şi intervine în procesul de refacere a cartilajului. Măreşte rezistenţa cartilajului la compresiune contracarând solicitările mecanice din timpul efortului. Adjuvant în terapia inflamaţiilor şi a durerilor articulare. Redă mobilitatea articulaţiilor.

Comprimatele conţin sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină care ajută la menţinerea integrităţii structurale a articulaţiilor, lactoferina care prin funcţiile biologice active are un efect benefic asupra sistemului osos şi imun, vitamnina C care favorizează depunerea calciului în oase.

Acţiunea produsului se manifestă asupra metabolismului proteinelor şi lipidelor, îmbunătăţind asimilarea substanţelor nutritive şi eliminarea balastului, menţinând echilibrul ponderal.
Ameliorează funcţionarea sistemului circulator şi a apratului locomotor ca antiartrozic. In vitro, condroitina şi glucosamina au acţiune inhibitoare asupra elastazei, mediator în degradarea ţesutului cartilaginos. Stimulează sinteza proteoglicanilor pe condrocitele de cultură.

Condroitin sulfatul – este o substantă ce participă la formarea matricei cartilaginoase îmbunătăţind proprietăţile mecanice şi elastice ale cartilajului, ajută la menţinerea integrităţii structurale a articulaţiilor şi a vaselor sanguine,

Glucosamin sulfatul – este o componentă structurală a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participând la refacerea cartilajului şi de asemenea îl protejează împotriva substanţelor toxice ce actionează la acest nivel, menţine integritatea structurală a articulaţiilor şi a ţesuturilor conjuctive.
Ambele substanţe au roluri importante în protejarea şi regenerarea suprafeţei articulare, în special în afecţiunile inflamatorii şi degenerative.

Lactoferina - este o proteinã uşor bazicã (pI = 8,7) din granulele secundare ale PMNN. Aceasta proteina are un efect benefic atât asupra sistemului osos, cât şi asupra sistemul imun. Lactoferina se gãseşte în serul uman, în lacrimi, este abundentã în lapte şi în alte secreţii. S-au descris trei variante de lactoferinã: αβγ, primele douã având activitate RN-azicã. Celulele intestinale şi fagocitele mononucleare au receptori pentru lactoferinã, dar n-o sintetizeazã.
În focarul infecţios, lactoferina nesaturatã este eliberatã din granulaţiile specifice, în mediul extracelular
Acidul ascorbic - intervine ca transportor de hidrogen în oxidoreducerile biologice, în respiraţia celulară, în menţinerea sub formă redusă a grupărilor –SH enzimatice, în formarea şi menţinerea substanţei fundamentale a ţesutului conjunctiv, a substanţei proteice din os şi a substanţei intercelulare din peretele capilarelor, scăzând permeabilitatea şi crescând rezistenţa acestora. Favorizează depunerea calciului în oase, contribuind la consolidarea fracturilor. Creşte apărarea organismului faţă de infecţii, prin accentuarea activităţii fagocitare a leucocitelor şi stimularea proceselor imunologice.


3. CARACTERIZARE

3.1 Recomandări

Supliment alimentar destinat menţinerii şi refacerii integrităţii structurale şi funcţionale a articulaţiilor. Protejază cartilajul articular de o afectare prematură. Stopează degenerescenţa articulară şi intervine în procesul de refacere a cartilajului. Măreşte rezistenţa cartilajului la compresiune contracarând solicitările mecanice din timpul efortului. Adjuvant în terapia inflamaţiilor şi a durerilor articulare, a accidentelor vasculare şi a acţiunii întârziate a manifestărilor funcţionale de artroză, gonartroză şi coxartroză.
Redă mobilitatea articulaţiilor.
Compozitie si Mod de Prezentare


Compoziţie: sulfat de glucozamină 400 mg, sulfat de condroitină 200 mg, lactoferină 20 mg, acid ascorbic 15 mg şi excipienţi pentru un comprimat.

Modul de prezentare: 24 comprimate.Reactii Adverse


3 comprimate pe zi.

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...